Iliuţă:„Eu și Filipescu am luat totul de la punctul 0”

Print Friendly, PDF & Email

filipescu si IliutaDeputatul Vasile Iliuţă a declarat, în conferinţa de presă a ACL, cum s-a hotărât să facă “o casă” bună, alături de preşedintele Filipescu, deşi nu asta şi-a dorit, iniţial.

“Preşedinţii Blaga si Antonescu au decis o “căsătorie din interes”. Au plecat cu gândul de a face o alianţă şi au ieşit cu o fuziune. Dar credeţi că dacă noi, PDL-ul, nu aveam zestre, mai făceau fuziunea?

Evaluările făcute de mine, la Călăraşi, au fost foarte clare: Eu, Iliuţă, dacă mă poziţionam altfel, trebuia să îmi dau demisia din partid, să mă înscriu în altul şi, în noul partid, să lupt să ajung într-o viitoare poziţie, pe care am câştigat-o, demult,  în PDL. Atunci, am acceptat această alianţă! Am avut două discuţii cu preşedintele Filipescu, am vorbit de plusuri şi minusuri şi am dat la o parte ce a fost, pentru că niciunul nu a fost cruce de închinat! Şi eu i-am spus destul de multe cuvinte “fumoase” în campanie despre Filipescu, ca el despre mine! Le-am dat deoparte, am început de la punctul 0 şi astăzi construim Alianţa Creştin-Liberală, la Călăraşi, cu şansa de a câştiga alegerile şi de a ne poziţiona pe un loc foarte bun, la nivel naţional. Dacă obţinem un loc fruntaş, vrem în alianţa viitoare să avem secretari de stat şi miniştri, din Călăraşi. În judeţ, zestrea noastră stă în 44 de primari. Nu  mai întâlnim, în alt judeţ, această zestre, ca proporţie: din 55 de primari, să ai 80% dintre ei. Avem prima şansă să câştigăm la Călăraşi şi ne vom bate pentru un loc, pe podium, la nivel național!

 

Please enter banners and links.

Next Post

Moaștele Sfintei Mucenițe Filofteia au fost aduse la Călăraşi

vin sept. 5 , 2014
  În perioada 04 – 07 septembrie 2014, Protopopiatul Călărași în colaborare cu Primăria Municipiului Călărași, organizează o serie de manifestări cu ocazia împlinirii a 90 de ani de când Sfintele Moaște ale Sfintei Mucenițe Filofteia de la Curtea de Argeș poposeau în Municipiul Călărași. Joi 4 septembrie, la ora16,30 […]