„Guvernul Ponta a promis ajutor!”- protestul unor călărăşeni ,,plimbaţi, amânaţi , minţiţi”

Print Friendly, PDF & Email

2014-10-31 11.00.53Proprietarii apartamentelor afectate de explozia ce a avut loc la finele anului trecut în blocul din zona Volna au ales să protesteze într-un mod surprinzător, faţă de Guvernul României care nu le-a acordat niciun ajutor financiar. Pe blocul A38 a fost montat un banner prin care se aduce aminte guvernanţilor că nu s-au ţinut de promisiuni. După 10 luni de la explozia blocului din zona Volna din Călăraşi care s-a soldat cu 2 morți, nu a fost făcut public niciun raport care să arate cauzele care au provocat deflagrația și nici nu au fost alocați banii pentru refacerea blocului.

Autorităţile locale călărăşene au purtat numeroase discuții cu reprezentanți ai Guvernului României pe tema alocării fondurilor necesare refacerii apartamentelor din blocul A38, afectate de explozia ce a avut loc în seara zilei de 25 decembrie 2013.

Reprezentanţii Guvernului au dat asigurări că se vor realiza, în perioada următoare, toate procedurile în vederea alocării fondurilor  necesare refacerii apartamentelor, așa cum reies ele din expertizele întocmite.

Prefectul George Iacob a declarat, în luna septembrie pentru ,,Actualitatea de Călărași”, că în proiectul de hotărâre de Guvern, care a plecat de la Prefectură către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, s-a solicitat suma de 250.000 de euro pentru refacerea apartamentelor, conform expertizelor făcute. Acesta a spus că va discuta, la rândul său, cu reprezentanții Guvernului, pentru a fi acordată suma solicitată, încă din luna mai a.c., din fondul de rezervă.Dar nici până la acest moment Guvernul României nu a alocat niciun ban pentru refacerea celor opt apartamente afectate de deflagraţia din 25 decembrie 2013.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Dan Cristodor: ,,sunt mâhnit de modul în care cei din ACL se folosesc de nenorocirea unor oameni, în scop electoral”

vin oct. 31 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Explozia devastatoare de la blocul Volna din seara de Crăciun a îndurerat tot orașul. Acest eveniment nefericit în urma căruia două persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost rănite este readus în prim-plan într-o manieră mișelească. Ieri, 30 octombrie 2014, un banner negativ […]