Dan Cristodor: ,,sunt mâhnit de modul în care cei din ACL se folosesc de nenorocirea unor oameni, în scop electoral”

Print Friendly, PDF & Email

dan cristodor - CopyExplozia devastatoare de la blocul Volna din seara de Crăciun a îndurerat tot orașul.

Acest eveniment nefericit în urma căruia două persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost rănite este readus în prim-plan într-o manieră mișelească. Ieri, 30 octombrie 2014, un banner negativ la adresa premierului Victor Ponta era întins pe toată suprafața afectată de explozie cu mesajul: ”GUVERNUL PONTA A PROMIS AJUTOR! VORBE FĂRĂ FAPTE!”

Reamintesc că pe data de 30 decembrie 2013, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Prefectura Călăraşi, vicepremierul Gabriel Oprea a făcut câteva declaraţii cu privire la stadiul măsurilor luate de Guvern şi de autorităţile locale pentru a aduce la starea iniţială blocul afectat. Domnia sa a declarat că proprietarilor apartamentelor care au poliţe facultative de asigurare le-au fost solicitate documentele oficiale şi se vor cere şi procesele verbale de la ISU Călăraşi pentru demararea procedurilor de despăgubire de la societăţile de asigurări. Așadar, orice nemulțumire a locatarilor ar trebui îndreptată către Societatea de Distribuție a Gazelor și către firmele de asigurări.

Demersuri către Guvern s-au făcut. S-au înaintat două memorii: unul către Ministerul Afacerilor Interne și celălalt către Ministerul Dezvoltării Regionale.

În ultimul răspuns venit de la Ministerul Dezvoltării Regionale se precizează: ”nu există temei legal care să permită alocarea unor sume de la bugetul de stat pentru înlăturarea efectelor deflagrației produse la apartamentele proprietate personală ale unor persoane fizice”.Sunt mâhnit de modul în care colegii de la ACL se folosesc de nenorocirea acestor oameni în scop electoral.

Electoratul, la Călărași, știe cine este domnul Filipescu, în ce s-a transformat domnul Filipescu, că nimeni nu mișcă în front în Consiliul Județean și la partid.

Este vremea ca domnul Răducu Filipescu să înțeleagă că pierde, că nu are un candidat puternic în această campanie, și se folosește de tot felul de scenarii demne de un trofeu ”Zmeura de Aur”.

Nu cred că i se face un deserviciu cu acest banner negativ candidatului VICTOR PONTA.

Sunt sigur că cetățenii au maturitatea necesară să discearnă ce este bine și ce este rău iar

binele poartă numele PONTA!

Dan Eugen Cristodor,

Președinte PSD Călărași

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Locatarii blocului A38 ripostează faţa de declaraţiile făcute de Dan Cristodor

vin oct. 31 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Venind în completarea declaraţiilor emise, în necunoştinţă de cauză, de către preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi locatarii afectaţi de explozia din seara zilei de 25 decembrie 2013 fac următoarele precizări: Motivul pentru care locatarii au ales momentul pentru expunerea mesajelor pe faţada blocului este acela […]

Te mai poate interesa