Grav accident de muncă în municipiul Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

În dimineaţa zilei de marţi, 14 noiembrie, în municipiul Călăraşi, a avut loc un grav accident de muncă. În timpul  lucrărilor de toaletare a arborilor, efectuate de către Serviciul Spaţii Verzi, din cadrul Primăriei Călăraşi, un muncitor a căzut  de la înălţime. Victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, s-a răsturnat cu nacela pe carosabil, în timp ce executa lucrări de toaletare a copacilor, în zona Colegiului Agricol  „ Sandu Aldea”. Potrivit  purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Barbu Ştirbei” Călăraşi, plt. adj. Ovidiu Tătăranu,  la faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi un echipaj al Ambulanţei, care au preluat victima.

Bărbatul are multiple traumatisme şi este internat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă  Călăraşi.

Inspectoratul Teritorial de Muncă din Călăraşi a demarat o anchetă pentru a identifica cauzele care au dus la producerea accidentului.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

DGASPC Călărași/ Noi facilități pentru persoanele cu dizabilități

mie nov. 15 , 2017
DGASPC Călărași vine cu o informare referitoare la modificarea Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, prin O.U.G nr. 51/2017, pentru modificarea şi completarea unor acte normative, publicată în Monitorul Oficial nr. 508/2017. Noi facilități pentru persoanele cu dizabilități La propunerea Ministerului Muncii și Justiției Sociale, […]