Gică Popescu, acasă la FC Agricola Borcea

Print Friendly, PDF & Email

AS FC Agricola Borcea și Fotbal Club Viitorul Constanţa SA 2 s-au întâlnit sâmbătă, 10 aprilie, pe stadionul comunei Borcea.
Meciul a facut parte din Liga III Seria 3.
FC Agricola Borcea a jucat împotriva Viitorului Constanța II în 2 meciuri din acest sezon. În clasament, FC Agricola Borcea ocupa locul 5, în timp ce Viitorul Constanța II, poziția a 4-a.
,,Sâmbătă, 10 aprilie, echipa noastră a avut meci de fotbal cu Viitorul Constanța, pe stadionul din comuna Borcea. Din delegația echipei oaspete am avut onoarea de a-l primi pe Gică Popescu, la noi, acasa.
Felicitări Agricola Borcea! Suntem mândri că fotbalul din comună ne oferă si astfel de momente frumoase cu fotbaliști care au scris istorie în fotbalul românesc. Nu degeaba se spune ca fotbalul este un bun ambasador!”, a declarat primarul comunei Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Recensământul General Agricol, în plină pregătire

mar apr. 27 , 2021
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Autor: Florentina Chiru 27.04.2021 În perioada 10 mai -31 iulie 2021 este organizat Recensământul General Agricol de către Institutul Național de Statistică, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ministerul Afacerilor Interne împreună cu structurile teritoriale din subordinea acestora, sub coordonarea și controlul Comisiei Centrale pentru […]

Te mai poate interesa