Georgescu a atacat, din nou, alegerea lui Dinulescu

Bogdan Georgescu 2Ședința Consiliului Județean din 7 ianuarie a.c., când Marian Dinulescu a fost reales vicepreședinte al Consiliului Județean nu a rămas fără reacție din partea lui Bogdan Georgescu.

Dacă Ion Ștefan, fostul vicepreședinte al C.J. din partea PSD, a ales să își dea demisia din funcție, după ce a atacat inițial hotărârea de înlocuire a sa, Bogdan Georgescu (PC) nu a renunțat și a rămas vicepreședinte, așteptând decizia Tribunalului de a-i da sau nu dreptate, în demersul său.

De atunci, acesta a continuat să atace hotărârile prin care au fost numiți vicepreședinții, ultima fiind după data de 7 ianuarie când a fost (re)ales în această funcție Marian Dinulescu.

George IacobPrefectul George Iacob a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, că a primit un memoriu din partea lui Bogdan Georgescu prin care solicită atacarea hotărârii Consiliului Județean de către Prefectură, în instanță. Prefectul Iacob a spus că criteriile invocate nu i s-au părut destul de motivante pentru a  se merge în instanță, dar așteaptă ca aparatul juridic să își spună cuvântul în acest sens.

„Până astăzi, miercuri, 28 ianuarie, nu am primit răspunsul de la colegii mei, dar dacă va fi cazul să atacăm hotărârea, avem la dispoziţie 6 luni pentru acest demers.”, a spus prefectul judeţului.

Please enter banners and links.

Next Post

Prefectura şi Primăria Călăraşi fac demersuri pentru refacerea blocului afectat de explozie

mie ian. 28 , 2015
Un an şi o lună a trecut de la tragedia din 25 decembrie 2013, când două persoane au murit în urma exploziei declanşate la blocul A 38, de pe strada Bucureşti. Nici până la această oră ancheta nu a s-a finalizat pentru a fi cunoscută cauza exploziei. Nu doar ancheta […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!