Gașca Zurli la Călărași

Gasca ZurliGașca Zurli, cel mai mare teatru privat pentru copii, a susținut joi, 9 aprilie, spectacolul Am o căsuță mică, la Sala Polivalentă, din Călărași. Spectatorii au cântat, cu plăcere, melodiile cunoscute Un elefant se legăna, Dacă vesel se trăiește și piesa de rezistență a trupei, Am o căsuță mică.

Copiii și, deopotrivă, părinții, au fost plini de energie și au participat alături de personajele care evoluau în fața lor: tanti prezentatoarea, Clopoțel, Yuppi, fetița Zurli, Truli, Zdrăngănel, Zâna Bună și vrăjitorul Tura Vura.

Coordonatoarea trupei și creatoarea fenomenului Zurli este Mirela Rătăgan, care ne-a declarat:

Suntem pentru prima dată la Călărași. Nu a fost un spectacol ușor, deoarece nu am mai evoluat într-o sală de sport, dar a fost tare frumos și am întâlnit oameni foarte calzi, aici. De fel sunt ardeleancă și trăiesc în București, de 12 ani. Abia aștept să revin, cu mare drag, aici, pentru că am observat că toți copiii ne știau cântecelele și mișcările  pe care le folosim în spectacole, așa că ne-am bucurat foarte mult. Știu despre Călărași de la Maria Obretin, cea care lucrează cu trupa Zurli de 6 ani și, datorită ei, am aflat lucruri frumoase despre orașul dumneavoastră. Vă mulțumim, din suflet, că ne-ați primit atât de călduros, că ne iubiți, pentru că noi existăm doar pentru că ne iubesc copiii și ne plac părinții. Vă invit să descoperiți lucruri noi despre Zurli, pe www.zurli.ro și, până când vom reveni, vă dorim multă sănătate și să aveți copii fără batiste în buzunare!

Fără vorbe mari, este un spectacol pe care îl recomand, cu căldură, pentru că e plin de bună-dispoziție, debordează de optimism și veselie, sentimente pe care le-am observat cu mare plăcere, în ochii fiicei mele, Dianna.

Gasca Zurli Gasca Zurli.jpg1
Gasca Zurli.jpg3
Gasca Zurli.jpg4 Gasca Zurli.jpg5 Gasca Zurli.jpg6

Please enter banners and links.

Next Post

Raluca Surdu: Sărbători cu bine!

vin apr. 10 , 2015
În pragul sărbătorii Sfintelor Paşti, Raluca Surdu, deputat PNL, împărtăşeşte cititorilor noştri cuvintele pline de har ale PF Patriarh Teoctist, Părintelui Galeriu şi Papei Ioan Paul al II-lea. “Ţara noastră, România, este acum membră cu drepturi depline în marea familie europeană, deşi strămoşii noştri au trăit întotdeauna cu conştiinţa că […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!