Firmele călărășene, de succes, vor fi premiate la Topul Firmelor

Topul FirmelorJoi, 29 octombrie, va fi organizată o nouă ediție a Topului Firmelor, manifestare în cadrul căreia sunt premiate firmele călărășene care au înregistrat o cifră de afaceri, de succes, conform regulamentului în baza căruia se realizează această ierarhie economică a activității desfășurate.

Despre acest eveniment, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Călărași, Marian Drăgan, ne-a declarat:

„Topul Firmelor este manifestare organizată, an de an, de la înființarea sistemului cameral, în 1990.

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Călărași împlinește și ea, în acest an, 25 de ani de la înființare, iar anul trecut s-au împlinit 150 de ani de la înființarea sistemului cameral.

Vom sărbători acest eveniment, chiar în cadrul Topului Firmelor, unde vom premia cele mai bune firme. Este un regulament prin care se selectează, direct de către calculator, firmele cu indicatori economici performanți, cu condiția să aibă taxele și impozitele plătite, la zi. Vor fi trei categorii, după care se vor acorda premiile: firme mari, mijlocii și mici, pe domenii de activitate, și pot să vă spun că avem sute de premianți.

Se mișcă economia județului Călărași și pentru a vorbi, mai concret, cum se întâmplă acest lucru, dorim să facem o ofertă administrației publice pentru a finanța un raport economic anual, pentru că necesită multe surse și câteva luni de pregătire. Vrem o informare corectă a populației asupra PIB-ului județului, nu doar cele din datele statistice, și să mergem, concret, pe fiecare localitate, pentru a fi o imagine de ansamblu dacă lucrurile merg în direcția cea bună. Iar aceste date să le putem prezenta, pe viitor, în cadrul Topului Firmelor.”

Please enter banners and links.

Next Post

Elevii călărăşeni şi-au dovedit talentul în arta culinară

joi oct. 29 , 2015
Graţie unui parteneriat încheiat între Colegiul Tehnic ,,Ştefan Bănulescu” şi Liceul profesional ,,Ivan Pavlov”, din oraşul Ruse, elevii călărăşeni, coordonaţi de prof. Vasilica Puran, au dovedit că sunt iscusiţi bucătari, punându-şi în valoare talentul şi creativitatea în arta culinară. Proiectul ,,Tradiții culinare si inovație” care s-a derulat, într-o primă etapă, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!