Călărași: 16 autospeciale de poliţie monitorizează traficul rutier

Print Friendly, PDF & Email

politia-rutiera-1Poliţiştii rutieri desfăşoară acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la trafic. 16 autospeciale de poliţie vor monitoriza traficul rutier pe raza municipiului Călăraşi, în ziua de 28 octombrie.

 Din dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, la data de 28 octombrie 2015, în intervalul orar 09,00 – 15,00, poliţiştii tuturor formaţiunilor rutiere din judeţ, vor participa la o acţiune, pe raza municipiului Călăraşi, pentru creşterea siguranţei participanţilor la trafic.

Astfel, peste 30 de poliţişti rutieri, cu 16 autospeciale de poliţie, dintre care şi cele mai recente, intrate în dotarea IPJ Călăraşi, vor efectua activităţi de fluidizare a traficului rutier, pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, de prevenire a principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie, de identificare şi sancţionare a celor care încalcă prevederile legislaţiei rutiere, acţiuni menite să contribuie la salvarea de vieţi omeneşti şi la consolidarea climatului de ordine publică.

Prin prezenţa efectivă în teren, poliţiştii rutieri urmăresc reducerea riscului de producere de accidente şi conştientizarea populaţiei asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie de către fiecare categorie de participanţi la trafic.

Poliţia ALEGE VIAŢA!  

 

Please enter banners and links.

Next Post

Firmele călărășene, de succes, vor fi premiate la Topul Firmelor

mie oct. 28 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Joi, 29 octombrie, va fi organizată o nouă ediție a Topului Firmelor, manifestare în cadrul căreia sunt premiate firmele călărășene care au înregistrat o cifră de afaceri, de succes, conform regulamentului în baza căruia se realizează această ierarhie economică a activității desfășurate. Despre acest eveniment, […]