Candidatul UNPR, desemnat la Primăria Roseți, Niță Răileanu

Print Friendly, PDF & Email

Niță RăileanuNiță Răileanu este din comuna Roseți și, după 22 de ani de activitate în administrația publică, își dorește să își măsoare forțele pentru cea mai înaltă funcție din Primărie.

Reprezintă UNPR-ul, iar în calitate de candidat la Primăria Roseți ne-a spus câteva cuvinte despre activitatea depusă, până acum, și câteva dintre lucrurile pe care și le dorește pentru comuna sa.

„Am pornit activitatea imediat după terminarea liceului, la CAP Roseți, ca șef de fermă, după care, din 1991 și până în 2012, am lucrat la Primăria Roseți, ca agent agricol. Am făcut parte din toate comisiile de împroprietărire, de aplicare a Legii Fondului Funciar, începând cu Legea 18/1992, Legea 1/2000 și Legea 247/2005. Am participat, împreună cu delegația OCOT, la măsurarea intravilanului și extravilanului, din comuna Roseți, și la punerea în posesie a proprietarilor de teren. Am participat, împreună cu primarul Nicolae Râjnoveanu, la lotizarea unor suprafețe pentru tinerii căsătoriți, date în concesiune. Am făcut parte din comisia care s-a ocupat de prima asfaltare a străzilor din comună, realizată cu fonduri de la Banca Mondială și Guvernul României, printr-un proiect de dezvoltare rurală, desfășurat în perioada 2003-2007.”

Obiective propuse:

„Doresc executarea unui trotuar, pe drumul paralel cu DN3B, în sectorul 2, deoarece este o zonă de curbă și nefiind trotuar, oamenii circulă pe șosea. Acolo s-au întâmplat multe accidente și este necesar să se facă intervină pe acest tronson. Doresc să reducem plata pazei, pentru că cei 50 de lei/an, de familie, este prea mare, ținând cont că avem sistem de supraveghere în comună.

Taxa plătită pentru gunoiul de grajd ar trebui achitată în funcție de cantitatea adusă la platformă, pentru că unele familii aduc câteva zeci de tone, și altele, maxim 1 tonă, la 3-4 luni.

Trebuie accesat un proiect pe fonduri europene pentru asfaltarea celor 8 km de drum care nu au fost modernizați și să fie asfaltate intrările în curți, pe strada Gen. Dragalina, care au rămas doar cu șanțurile făcute.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile propuse, în campanie electorală urmând să le spun concetățenilor ce îmi doresc pentru această localitate, ținând cont, bineînțeles, și de dorințele lor.”

Nu am nicio înțelegere, cu niciun partid politic!

„S-a tot vehiculat că, deși candidez din partea altui partid politic, există înțelegeri făcute fie cu PSD, fie cu PNL! Vreau să îi asigur pe concetățenii mei că voi reprezenta doar partidul din partea căruia candidez, UNPR, fără să existe alte înțelegeri nevăzute, cu competitorii politici! Nu există alianțe politice, așa cum subliniază și președintele organizației județene, dep. Aurel Niculae!”, spune candidatul la Primăria Roseți.

„Locuitorilor comunei Roseți le transmit multă sănătate, să aibă încredere în mine, pentru că vreau să vin cu o schimbare, cea mai importantă putând fi considerată laitmotivul campaniei mele electorale: vreau ca primăria să fie a cetățenilor și nu cetățenii să fie în slujba Primăriei! Mult succes, nouă și vouă, cetățeni ai comunei Roseți!”, le-a transmis candidatul UNPR, la Primăria Roseți, Niță Răileanu.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Jud. Călărași/ În ianuarie, s-a înregistrat un spor natural negativ

lun mart. 28 , 2016
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Luna ianuarie 2016, comparativ cu luna precedentă, a fost caracterizată de creşterea numărului  deceselor generale şi al  deceselor sub 1 an şi scăderea  numărului născuţilor-vii, al căsătoriilor şi  al divorţurilor. În luna ianuarie 2016 s-au născut 206 copii, cu 62 mai puţini decât în luna […]