Filipescu: „La 59 de ani și după 3 mandate, este cazul să fac un pas în spate!”

FilipescuEvenimentele din ultimele zile, din țară, căderea Guvernului, la presiunea străzii, au fost comentate, în conferința de presă a PNL Călărași, de copreședintele Răducu Filipescu.

Referindu-se la ceea ce urmează a fi pus în locul Guvernului demis, Filipescu a spus:

“Nu va fi ușor. Îmi închipui că, la nivel de președinte, niște planuri sunt deja făcute la această oră, dar nu pot să le spun, pentru că nu le cunosc. Nu este o noutate faptul că s-a ajuns aici. Este tragic ce s-a întîmplat și e păcat că, în urma unui asemenea eveniment, a trebuit să demisioneze guvernul. Dacă aveau demnitate și seriozitate, puteau demisona din momentul în care au pierdut alegerile și, poate, Ponta ar fi fost un politician de viitor. Acum, Ponta e trecut în analele istoriei și, din punctul meu de vedere, cariera lui politică e închisă, ca și cea a lui Oprea și a lui Piedone.

Când ajunge strada să te dea afară, cale de întoarcere nu mai există! Eu am înțeles demult acest fenomen, că cei de vârsta noastră, care au făcut bine sau au făcut rău, în politică, și-au cam trăit traiul și și-au mâncat mălaiul!

 A demonstrat mișcarea celor peste 25.000 de oameni, că se vrea altceva! Vor oameni tineri, care să schimbe sistemul de gândire, cel de administrație și nu numai. Nu știu dacă eu sunt în acord cu ei spunând, de atâtea ori, că nu mai candidez și decizia mea nu are legătură cu DNA-ul sau cu frica față de această instituție! De câteva luni bune vă spun că eu nu mai candidez la Consiliul Județean! La 59 de ani și după 3 mandate este cazul să fac un pas în spate!”

De menționat că, decizia lui Răducu Filipescu de a nu mai candida la președinția Consiliului Județean Călărași nu a putut fi considerată și definitivă, în repetate rânduri, acesta declarând că dacă PNL-ul nu va avea o persoană care să facă față acestei funcții, se vede nevoit să revină cu o candidatură în fruntea aceleiași instituții.

Please enter banners and links.

Next Post

Apel umanitar, pentru o tânără din Călărași

joi nov. 5 , 2015
Pe adresa redacției, am primit următorul apel umanitar, pentru a da o mână de ajutor familiei tinerei din Călărași, Irina Popa, victimă a incendiului petrecut în Clubul Colectiv. Orice ajutor financiar, este binevenit! “În acest moment Irina este încă în stare critică, internată la secția Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!