Filipescu: ,,A fost la reuniunea UNPR, dar nu vine la Congresul PNL !”

Print Friendly, PDF & Email

filipescuDemisia edilului Daniel Drăgulin din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale, dar şi din cea de vicepreşedinte al fililalei judeţene a PNL Călăraşi, nu l-a lăsat indiferent pe şeful său de partid, Răducu Filipescu. Acesta a susţinut, în spaţiul public, că i-a dat edilului călărăşean un ultimatum: până la data de 1 august Drăgulin are timp să revină asupra deciziei pe care a luat-o. Însă, între timp, Daniel Drăgulin a participat la reuniunea zonală a UNPR-ului, pe regiunea Sud-Vest, ce a avut loc în perioada 18-19 iulie.

Acest „detaliu” l-a determinat pe Filipescu să declare: ,,La Congresul PNL şi PDL, din 26 iulie, noi, liberalii călărăşeni vom avea 20 de delegaţi. Printre aceştia se vor număra parlamentari, reprezentanţi din conducerea judeţeană, dar şi primari. Încă mai aştept data de 1 august să văd dacă Drăgulin va reveni asupra deciziei sale. La Congresul nostru, Drăgulin nu va veni pentru că este în concediu, dar la reuniunea UNPR a fost!”, a spus ironic Filipescu. ,,Eu am făcut presei, mie însumi, dar şi colegilor mei, o promisiune. Nu mai are sens să comentez faptul că Drăgulin a fost prezent la reuniunea UNPR-ului. După 1 august, putem să comentăm orice. Dar, lucrurile astea se aşează în timp, unul câte unul. Eu am răbdare, precum cămila care bagă trei găleţi cu apă, traversează tot deşertul şi întotdeauna ajunge la capăt!”, a mai zis, cu subînţeles, liderul PNL Călăraşi, Filipescu.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Arestat de poliţişti, după ce a distrus două maşini şi a agresat o persoană

joi iul. 24 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi au reţinut, la data de 23 iulie a.c., pe un tânăr din municipiul Călăraşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe. În urma cercetărilor efectuate cu sprijinul poliţiştilor de ordine publică, s-a constatat că G. […]