Arestat de poliţişti, după ce a distrus două maşini şi a agresat o persoană

Print Friendly, PDF & Email

arestatPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi au reţinut, la data de 23 iulie a.c., pe un tânăr din municipiul Călăraşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.

În urma cercetărilor efectuate cu sprijinul poliţiştilor de ordine publică, s-a constatat că G. Constantin, de 23 ani, ar fi produs distrugeri unor autoturisme, prin lovire cu piatra sau cu corp dur şi ar fi agresat un tânăr.

În fapt, în noaptea de 13 spre 14 iunie a.c., în urma unui conflict spontan, produs pe strada Belşugului din Călăraşi, G. Constantin l-ar fi agresat pe un tânăr de 23 ani, pe care nu-l cunoştea, apoi ar fi lovit maşina acestuia cu un corp dur, provocând distrugeri estimate la 3000 euro.

În noaptea de 12 spre 13 iulie a.c.,persoana bănuită ar fi lovit cu o piatră parbrizul unui autoturism în care se aflau doi tineri, prejudiciul estimat fiind de 500 lei.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Poliţiştii îl vor prezenta astăziprocurorilorParchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cu propunerea de a fi dispuse şi alte măsuri preventive.

 

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare ( titularul proiectului )

joi iul. 24 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 Please enter banners and links.