Explozie la ISU Călăraşi: Doi pompieri răniţi grav

Print Friendly, PDF & Email

smurd 2Vineri, 24 iulie a.c., în jurul orelor 16.00, într-o încăpere destinată depozitării carburanților, în timp ce se desfășurau activități administrative, a avut loc o deflagrație, urmată de un început de incendiu, în care doi subofițeri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au fost răniţi.

Având în vedere faptul că, în urma nefericitului eveniment, cei doi pompieri au suferit arsuri de diferite grade, aceştia au fost preluaţi şi transportaţi pentru acordarea îngrijirilor medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din municipiul Călăraşi.

După evaluarea medicală, având în vedere starea de sănătate a celor doi subofițeri, s-a luat decizia transportării acestora la Spitalul de Arși din Capitală, unul dintre aceștia fiind în stare gravă, având arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Centru de Documentare româno-francez, la Liceul ,,Mihai Eminescu”, cu sprijinul Şcolii ,,Epams”

lun iul. 27 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Graţie unui parteneriat între Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” din Călăraşi şi Şcoala Epams Belleville sur Bar, din regiunea Ardennes, Franţa, va fi amenajat un Centru de Documetare româno-francez, la acest liceu. Iniţiativa a apartinut colectivului de cadre didactice de la Şcoala Epams care a dorit […]