Eseurile cu tema „Orașul meu” au fost premiate, de Zilele Municipiului

Print Friendly, PDF & Email

Premierea elevilor de catre primarul D S DragulinVineri, 18 septembrie, cu prilejul deschiderii manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Călărași, tinerii care au participat la Clubul de vară pentru copii și tineri, organizat de Asociația pentru Educație Helikon, au fost premiați de primarul municipiului, Daniel Ștefan Drăgulin.

Este vorba de elevii ce au frecventat Clubul de lectură, și care, la invitația ziarului Actualitatea de Călărași, au scris eseuri cu tema: „Orașul meu”.

La întâlnirea cu acești elevi, care a avut loc în vară, primarul Daniel Ștefan Drăgulin le-a mulțumit pentru că au spus, cu sinceritate, ce cred despre orașul în care trăiesc și ce așteptări au, și le-a promis că lucrările vor fi publicate într-o broșură, ce va putea fi găsită la Muzeul Municipiului, dar și că vor fi premiați, de Zilele Municipiului Călărași.

După festivitatea de deschidere a Zilelor Municipiului, Daniel Ștefan Drăgulin a avut un moment special, dedicat acestor elevi, cărora le-a mulțumit și pe care i-a recompensat cu materiale promoționale, având ca temă municipiul Călărași.

Primarul le-a adresat următorul mesaj:

„În cadrul Clubului de vară, tinerii au răspuns provocării de a scrie despre orașul în care trăiesc. Inițial, am vrut să premiem cele mai bune lucrări.

Citindu-le, am considerat că merită toți să fie premiați și, în semn de respect pentru gândurile lor pline de puritate, i-am invitat aici, în fața dumneavoastră. Vă felicităm, dragi elevi, pentru ceea ce ați scris și sunt convins că veți da dovadă, în continuare, de obiectivitate și că veți reuși în tot ceea ce vă propuneți!

Felicitări, deasemenea, și celor care au organizat Clubul de Vară pentru Copii și tineri, Asociației pentru Educație Helikon!”, a spus primarul Daniel Ștefan Drăgulin.

Elevii premiați sunt de la mai multe școli și licee din Călărași, iar aceștia se numesc: Andreea Teleașcă, Ioana Cosmina Badea, Bianca Bucă, Daria Buga, Cristina Valentina Curt, Bianca Drăgănescu, Raluca Dumitru, Roxana Fereugean, Iolanda Cristina Gusăceanu, Miruna Iordache, Adrian Mihai Sabin, Ionela Andreea Nicolae, Adina Ioana Onofrei, Adda Stoian, Violeta Nicola, Eva Zaharia, Alexandra Chivu.

Premierea elevilor de catre primarul D S DragulinElevii premiatiElevii premiati de vorba cu primarulImpreuna cu elevii care au raspuns provocarii ziarului Actualitatea de Calarasi

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

"Bune practici de cooperare internaţională", la Călărași

Dum sept. 20 , 2015
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Prima videoconferinţă,  având tema: „Bune practici de cooperare internaţională”, a avut loc la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Călărași. Au participat reprezentanţii mediilor academice din Ruse, Bucuresti, Constanta, Craiova, Vratsa şi Călăraşi, iar această primă videoconferință, ce a avut loc joi, 17 septembrie, a […]