Elevii din 24 de localităţi, din judeţul Călăraşi, vor beneficia de microbuze școlare

Print Friendly, PDF & Email

microbuze-scolareMiercuri, 23 iulie, în Piața Victoriei, va avea loc ceremonia de predare a primului lot de 100 microbuze școlare, de capacitate 16+1 locuri, destinate transportului elevilor, către unitățile administrativ-teritoriale.

Ceremonia va avea loc în prezenţa primului-ministru, Victor Ponta, a viceprim-ministrului, ministrul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice, Liviu Dragnea, precum şi a unor reprezentanți din partea beneficiarilor – primarii unităților administrativ-teritoriale.

De microbuzele şcolare de capacitate 16+1 locuri, necesare asigurării transportului şcolar pentru elevii din comunităţile rurale îndepărtate de unităţile şcolare, vor beneficia 24 de primării din judeţul Călăraşi, repartizarea acestora urmând a se face în etape, astfel:

În etapa I, care se va desfăşura în perioada iulie – septembrie 2014, vor fi repartizate un număr de 11 microbuze, către comunele: Dichiseni, Dragalina, Frumuşani, Fundeni, Gălbinaşi, Gurbăneşti, Lupşanu, Roseţi, Săruleşti, Ştefan cel Mare şi Vlad Ţepeş.

În etapa a II-a, estimată a se desfăşura în perioada octombrie – decembrie 2014, pentru microbuzele care se vor achiziţiona în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.17/2014, şi în etapa III, în anul 2015, în cazul în care necesarul naţional depaşeşte achiziţiile aprobate, vor fi repartizate alte 13 microbuze şcolare către comunele: Borcea, Chirnogi, Ciocăneşti, Crivăţ, Dor Mărunt, Dragoş-Vodă, Frăsinet, Luica, Mânăstirea, Plătăreşti, Şoldanu, Vâlcelele şi Vasilaţi.

 

 

Please enter banners and links.

Next Post

Primarul Drăgulin se implică în administraţie sau/și în UNPR?

lun iul. 21 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱De când și-a dat demisia din funcțiile deținute în PNL, Daniel Drăgulin, primarul municipiului Călărași, afirmă, ori de câte ori are ocazia, că vrea se se implice în administrație, mai mult decât în politică. Dacă trebuie să facă politica PNL, se pare, deoarece, la sfârșitul […]

Te mai poate interesa