36 de percheziţii, în judeţul Călăraşi, pentru contrabanda cu ţigări

Print Friendly, PDF & Email

foto contrabanda cu tigariÎn această dimineaţă, 36 de percheziţii au avut loc în municipiul Călăraşi şi în comunele Dragalina şi Perişoru, din judeţul Călăraşi, la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări.

115 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu sprijinul a 40 de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi, au efectuat 29 de percheziţii în municipiul Călăraşi, 6 în comuna Dragalina şi 1 percheziţie în comuna Perişoru, la locuinţele mai multor persoane bănuite că, în perioada februarie – iulie a.c., ar fi fost implicate în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigarete.

Acţiunea vizează şi depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii. S-a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Elevele de nota 10 de la Bacalaureat şi Evaluarea Naţională au fost premiate de Guvern

mie iul. 16 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱La sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) a avut loc un eveniment deosebit, marţi,15 iulie, menit să aducă în atenţia opiniei publice performanţa educaţională. Cele şase eleve din judeţul Călăraşi care au obţinut media 10  la Bacalaureat şi la Evaluarea Naţională, alături de colegii lor din […]