UPDATE/Alegeri locale 2016/ PNL a câștigat alegerile, în județul Călărași

După numărarea, în mare parte, a voturilor valabil exprimate, de către cetățenii județului Călărași, în data de 5 iunie, vă prezentăm rezultatele obținute la cele 55 de primării.

De menționat că PNL își menține supremația, ca număr de primari, în județ (37), o schimbare notabilă fiind cea de la Perișoru, unde candidatul PNL, Damian Tudorel, a pierdut cu un vot în fața candidatului PSD, Cătălin Bucur.

PSD-ul a reușit să câștige la Lehliu-Sat, în fața fostului primar, Matei Nicolae(ALDE), dar a pierdut în comuna Cuza-Vodă, Aurel Stan fiind înfrânt de candidatul PNL, Marius Cojocaru. În plus, față de primarii în funcție, PSD a reușit să mai puncteze în Frăsinet, Perișoru, Lehliu-Sat.

La Budești, după numărarea voturilor, candidatul UNPR, Iorgu Dumitru, a câștigat Primăria, primarul în funcție, Lucia Lefter, clasându-se abia pe locul 4.

Vom reveni cu amănunte!

Alegeri-locale-2016-final-1 Alegeri-locale-2016-final-2 Alegeri-locale-2016-final-3 Alegeri-locale-2016-final-4

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Edilul Drăgulin va avea 4 ani grei, în fruntea Primăriei Călărași

lun iun. 6 , 2016
Rezultatele alegerilor din 5 iunie, au venit cu un scor interesant la Primăria Călărași. Chiar dacă primarul Daniel Ștefan Drăgulin a  reușit să câștige un nou mandat, componența Consiliului Local, îl va pune, sigur, în dificultate. Pentru un singur mandat pe care nu a reușit să-l obțină, pentru a avea […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!