Echipa Progresul Călăraşi a câştigat Cupa Stars Brăila

Print Friendly, PDF & Email

DSCN3318În acest week-end, echipa de fotbal juniori, grupa 2001, Progresul Călăraşi (fostă Portul Călăraşi) a participat la Cupa  Stars Brăila.

Progresul Călăraşi a jucat în acest campionat cu 9 echipe, fiind în grupă cu Oţelul Galaţi, CS Brăila, Dunărea Galaţi.

Scorul cu care a câştigat echipa Progresul Călăraşi a fost de 6-0 cu CS Brăila, 4-1 cu Dunărea Galaţi şi 2-0 cu Oţelul Galaţi.

Semifinala a fost jucată cu gazda, Stars Brăila pe care a învins-o cu 4-0, iar în finală juniorii de la Progresul Călăraşi au învins echipa Oţelul Galaţi cu 2-0.

Bogdan Leu, finantatorCupa Progresul CalarasiTurneul a fost câştigat de Progresul Călăraşi şi titlul de golgeter a fost câştigat de Istrate Denis şi Toma Gabriel, fiecare cu câte 7 goluri înscrise în acest campionat, ne-a declarat finanţatorul echipei, Bogdan Leu.

Antrenorii echipei sunt Dan Andronache, Ionuţ Nedelcu şi Petrişor Toma.

 

Please enter banners and links.

Next Post

O premieră în mediul ONG din România: Asociația ViitorPlus a inaugurat o pădure

lun iun. 16 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱 ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă a inaugurat, sâmbătă, 14 iunie,  pădurea de la Dragoș-Vodă, din județul Călărași, prima pădure înființată de un ONG din România. Aceasta a fost plantată în 2010 prin programul de împăduriri al organizației, „Pădurea Copiilor – Adoptă un copac!” și […]