Drumuri închise şi o localitate fără curent electric, în judeţul Călăraşi

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

 viscolLa acest moment, potrivit situaţiei centralizate la nivelul judeţului Călăraşi, conform datelor analizate în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, se înregistrează următoarele situaţii:

Din punct de vedere al căilor de comunicaţie, Autostrada Soarelui – A 2, a fost  închisă începând cu ora 8.30, din cauza vizibilităţii foarte reduse, iar în ceea ce priveşte starea drumurilor naţionale din judeţul Călăraşi, se circulă cu restricţie de tonaj, de 7,5 tone, pe următoarele tronsoane de drum:

DN 4  Olteniţa – Bucureşti;

DN 3 A Lehliu Gară – Drajna;

DN 3 Călăraşi – Lehliu Gară;

   Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a vizibilităţii foarte scăzute înregistrate la nivelul tronsoanelor de drumuri naţionale mai sus menţionate, pentru a preîntâmpina producerea unor situaţii de urgenţă, este posibil ca în următoarea perioadă să se ia decizia închiderii acestora până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice.      

  Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, o singură localitate este afectată, comuna Lehliu Sat (350 de gospodăriii), însă trebuie menţionat că echipele de intervenţie lucrează la acest moment pentru remedierea  situaţiei.  În ceea ce priveşte alimentarea cu apă alimentarea cu gaze, la nivelul judeţului Călăraşi, ne se înregistrează localităţi afectate. 

 

 

 

 

Next Post

Înainte de Crăciun, unei singure localităţi din judeţ i-au fost alocaţi bani de la Guvern

lun dec. 29 , 2014
Please enter banners and links.Cu dou? zile înainte de Cr?ciun, Guvernul s-a dovedit a fi un „Mos darnic” pentru 264 de unit??i administrativ-teritoriale, c?rora le-a alocat 316.434.000 lei (aprox. 71 milioane de euro), pentru asigurarea unor cheltuieli curente ?i de capital. Pentru a se asigura c? banii nu se pierd, […]
0Shares