Drăgulin: „UNPR-ul va avea candidat la Primăria Călăraşi, în 2016, nu PSD!”

DSCF6060Miercuri, 24 septembrie, primarul Daniel Drăgulin a susţinut prima conferinţă de presă la sediul UNPR Călăraşi, după ce a devenit membru săptămâna trecută.

„Pentru a limpezi apele, vă informez că este a doua oară când intru în acest sediu. Prima dată, nu exista ideea de a mă înscrie în partid, ci doar am venit să-i arăt spaţiul deputatului Aurel Niculae, care căuta un loc de închiriat, şi astăzi (n.r. miercuri, 24 septembrie), am intrat cu drepturi depline, în calitate de membru. Referitor la activitatea mea politică vă spun că sunt în formă, la cei 53 de ani pe care îi am şi pot contribui la consolidarea organizaţiei UNPR, la nivel de municipiu şi judeţ. Mulţi membri ai Biroului Municipal al PNL şi oameni cu care am făcut campanie în 2012, mă vor urma. Am discutat cu mai mulţi primari din judeţ, din PNL şi PDL, şi va fi demontată utopia că nimeni nu vrea să plece. Voi discuta cu toţi cei cu care am lucrat, care au fost motivele ce au stat la baza hotărârii de a pleca din PNL: nu este vorba că mi-a fost frică de o competiţie forţată, fie vorba între noi, cu Iliuţă sau Ivanciu, propuşi să fie posibili candidaţi la primărie, în 2016, urmând să se facă un sondaj care să arate cine dintre noi trei are cea mai mare popularitate în rândul călărăşenilor.

Filipescu nu m-a dorit!                                 

Din 2010, am construit numai pe organizaţia municipală, de atunci s-a rupt legătura cu judeţul, nu am mai avut nicio ieşire în judeţ, pentru că mi-a dat să mă ocup, exclusiv, de municipiu. Filipescu nu m-a dorit alături de el, am simţit că se lucrează pe la spatele meu şi intuiţia nu m-a înşelat niciodată. Mi-a pus „frâne”, în aducerea banilor la Călăraşi, şi a creat o competiţie internă inexistentă, pentru Primăria Municipiului Călăraşi, în 2016.

Când am venit aici, unul din punctele discutate a fost, desigur, şi candidatura mea la primărie. Aşa cum v-a spus şi domnul Calotă, există un protocol între PSD şi UNPR, în care este menţionat că acolo unde sunt primari UNPR în funcţie, se va merge cu ei şi în 2016.”

Daniel Ştefan Drăgulin a spus că, până în prezent, nu a primit niciun sprijin financiar din partea partidului în care a intrat, dar nici nu a negociat „pe bani” plecarea din PNL. „Dacă vor veni şi bani în municipiu, va fi cu atât mai bine! Tot ce am făcut, până acum, a fost doar din bugetul local şi voi continua să construiesc ce am promis că voi face în campania electorală!”

Please enter banners and links.

Next Post

3 consilieri judeţeni ai UNPR, vor deveni membri PNL Călăraşi

joi sept. 25 , 2014
Preşedintele organizaţiei judeţene a UNPR, Aurel Niculae, a fost prezent într-o conferinţă de presă, alături de primarul Daniel Ştefan Drăgulin, secretarul general, Claudia Păvălaş, primvicepreşedintele organizaţiei judeţene, Alexandru Buricea, preşedintele organizaţiei municipale, Nicolae Cuţăr, dar şi de invitatul de la Bucureşti, Samuel Calotă, consilierul personal al vicepremierului Gabriel Oprea şi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!