Drăgulin profită de ordonanța primarilor traseiști


DragulinAșa cum era de așteptat, primarul Daniel Ștefan Drăgulin a luat decizia de a se alătura UNPR.

Pentru Actualitatea de Călărași, acesta a declarat:

De astăzi, sunt membru UNPR. Am crezut, până în ultimul moment, că va merge construcția alături de PNL, cu care convenisem niște lucruri. Cu toate acestea, pe parscurs am văzut o a doua față, unde se discuta altceva! Am crezut ca putem trece peste ce a fost, dar am constatat că nu. Ca și într-o  căsătorie, când nu mai merg lucrurile, te desparți și mergi mai departe, așa și eu am constatat că după 12 ani de activitate în PNL, nu mai putem merge înainte.

Întrebat dacă își asumă riscul să rămână fără mandat, dacă OUG va fi declarată neconstituțională, Drăgulin a răspuns:

„Nu cred că voi rămâne fără mandat, pentru că, mâine, în Parlament, se va promulga legea care permite plecarea primarilor de la un partid la altul.”

De altfel, luni, 15 septembrie, acesta a transmis presei următorul comunicat, care anunţa gestul său politic:

„În urmă cu aproape trei luni am ales să renunț la funcțiile deținute în cadrul Partidului Național Liberal și să mă dedic mai mult administrației. Sunt, însă, și voi rămâne un om politic, pentru că politica m-a adus unde mă aflu acum. Mi-am dat seama că un primar independent sau apolitic nu-și poate susține programul electoral prezentat celor care l-au votat. Vă asigur că am analizat opțiunile politice, ofertele politice care mi s-au făcut, iar în scurt timp vă voi anunța decizia pe care am luat-o.

Vreau să vă asigur, și mai ales pe colegii din Partidul Național Liberal, cu care, timp de 12 ani, am legat strânse prietenii, că gestul meu este unul de decență, nu de trădare.

          Ținând cont de transparența cu care v-am obișnuit, voi susține în curând și o conferință de presă, în care voi da mai multe detalii cu privire la gestul meu politic. „

 Primar Daniel Ștefan Drăgulin.

 

Please enter banners and links.

Next Post

15 septembrie – începutul noului an școlar și Ziua Internațională a Democrației

mar sept. 16 , 2014
“Fără școală să nu aștepte nimeni nici părinți buni, nici fii buni, și prin urmare nici stat bine organizat și bine cârmuit și păstorit” – Ion Heliade Rădulescu ”Fără o școală care să cultive curiozitatea, libertatea de afirmare, dorința de autodepășire, respectul pentru diversitate, învățarea din eșecuri, acceptarea diferențelor, practicarea toleranței, […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!