Călărași: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2014

Print Friendly, PDF & Email

loc-de-munca_16Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași organizează, în data de   26 septembrie 2014,  Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2014.

La Călărași, acțiunea se va desfășura începând cu ora 9.00, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților, str. Sloboziei nr.4 Bis. În același interval de timp, Bursa locurilor de muncă  va avea loc și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Olteniţa, str. Argeșului nr.111.

Deşi este o acţiune destinată proaspeților absolvenți, orice persoană care se află în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia dispunând de oferte de locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.

  • Nicola Chirana” Proaspeții absolvenţi ai unei forme de învățământ constituie o categorie de persoane cu acces mai greu pe piaţa muncii, având în vedere faptul că agenţii economici au rezerve în a angaja persoane fără experienţă.
  • Prin subvenţiile acordate de Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă urmărim sprijinirea acestor categorii de persoane care întâmpină dificultăți în ocuparea unui loc de muncă.” a precizat Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călăraşi. Agenţii economici care doresc să participe la bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călărași la telefon : 0242315798, 0242318376 sau e-mail : ajofm@cl.anofm.ro. Persoană de contact – Simona Donciu.

 

Please enter banners and links.

Next Post

Drăgulin profită de ordonanța primarilor traseiști

mar sept. 16 , 2014
Așa cum era de așteptat, primarul Daniel Ștefan Drăgulin a luat decizia de a se alătura UNPR. Pentru Actualitatea de Călărași, acesta a declarat: De astăzi, sunt membru UNPR. Am crezut, până în ultimul moment, că va merge construcția alături de PNL, cu care convenisem niște lucruri. Cu toate acestea, […]