Drăgulin: „Nu mai desfășurăm competiții, în Sala Polivalentă!”

Sala PolivalentaCompetițiile din Sala Polivalentă Călărași au fost sistate, până la obținerea autorizației privind securitatea la incendiu. Deși este deschisă de 4 ani și au avut loc o mulțime de competiții locale, naționale și internaționale, conducerea Primăriei (fostă și cea actuală) nu a obținut, în tot acest timp, autorizația, după încheierea lucrărilor de construcție.

Conform ISU Barbu-Știrbei Călărași, Sala Polivalentă nu are autorizație de securitate la incendiu, lucru confirmat de primarul Daniel Drăgulin:

„Vă spun un lucru: Sala Polivalentă, din Călărași, nu o să ia foc niciodată! La ora actuală, am aprobat în Consiliul Local, datele tehnico-economice pentru proiectul privind construcția trapelor de fum, care erau inițial în proiect, dar care, nu au fost executate, de către constructor. Cei de la ISU ne-au înaintat hârtia că sala nu corespunde, pentru că nu are autorizație. Am vorbit cu conducerea Clubului de handbal și a spus că meciurile vor fi jucate la Slobozia, până se va rezolva acest aspect, iar cei de la fotbal se vor reorienta și ei, pe această perioadă de timp, cât va dura autorizarea.”

Primarul Drăgulin spune că la acest proiect se lucrează din 2012, dar că societatea care a construit Sala Polivalentă, Concret Cenavodă, i-a tot amânat, renunțând ulterior la această lucrare, care avea, în proiectul inițial, prevăzută și construcția trapelor de fum.

„Compania Națională de Investiții (CNI-ul) a semnat, în 2011, recepția finală, fără a fi terminate toate lucrările. Din 2012, după preluarea mandatului, am discutat cu Concret Cernavodă să facă exteriorul și trapele de fum, dar ne-au dus cu vorba și, până la urmă, s-au retras. Am continuat demersurile să intrăm în legalitate și, în urmă cu 6 luni, am demarat cu o altă societate realizarea proiectului privind indicatorii tehnico-economici, care au fost aprobați, în ședința de Consiliu Local, săptămâna trecută. Până la execuția lucrărilor și obținerea autorizației de la ISU, Sala Polivalentă rămâne închisă.”, a declarat edilul.

Întrebat de ziariști, primarul Drăgulin a spus că nici sediul Primăriei nu are autorizație, pentru că, încă nu a fost semnat procesul verbal de recepție al lucrărilor.

„Am tot așteptat să primim terenul pentru parcare, de la Consiliul Județean, dar pentru că ne-au încurcat și nu ne-au dat acest loc, nu mai stăm și ne pregătim să încheiem lucrările, pentru că mai trebuie montați doar stâlpii de lumină. Am demarat procedurile pentru a obține toate autorizațiile ce sunt necesare, după încheierea lucrărilor.”, a spus primarul Drăgulin.

Please enter banners and links.

Next Post

Schimb de informații, prin CENTRUL DE VIDEOCONFERINȚĂ

vin nov. 20 , 2015
Please enter banners and links. Despre Ultimele Postari Anna-Maria Gonciu Ultimele postari ale lui Anna-Maria Gonciu (vezi toate) Vineri, 25 noiembrie, C.C.I.A. Călărași a premiat excelența în afaceri - 26 noiembrie 2022 IN MEMORIAM AUREL DAVID -,,Fir-ați sănătoși și la pungă groși!” - 18 noiembrie 2018 “Reactivate” – un proiect […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!