Dragoş Coman:,,Ne dezicem total de incidentul din comuna Nana”

Print Friendly, PDF & Email

pmp dragosIncidentul nefericit, ce a avut loc în comuna Nana, unde o femeie a fost agresată fizic în timpul unei vizite efectuate de deputatul PMP, Elena Udrea, a făcut înconjurul ţării, fiind transmis de toate posturile de televiziune. Numai că, acea secvenţă transmisă de canalele TV a devenit o adevărată armă în lupta electorală folosită la maxim de către PSD, principalul rival al Partidului Mişcarea Populară(PMP).
Posturile TV nu au făcut altceva decât să distorsioneze realitatea acelui eveniment şi să pună la zid pe toţi cei care au însoţit-o pe Elena Udrea în comuna Nana, spun PMP-iștii călărășeni.
Printre cei vizaţi a fost şi Dragoş Coman, preşedintele Organizaţiei Judeţene PMP Călăraşi care, îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu sigla PMP a dorit să facă unele clarificări în privinţa incidentului de la Nana, în faţa presei locale. ,,Astăzi , vreau să vă explic de ce am venit în faţa dumneavoastă cu acest tricou. Vreau să vă demonstrez că obiectivul camerei de luat vederi nu poate arăta întotdeauna o stare reală de fapt. Am luat acest tricou pentru a vă arăta că nu sunt atât de gras, aşa cum am fost prezentat în acele imagini transmise de televiziuni, de la nefericitul incident de la Nana!”, a zis Dragoş Coman. „Cu sinceritate, spun că nu sunt atât de indiferent la trauma unei femei aruncate la pământ. Zîmbetul meu şi faptul că am încercat să mă delimitez de acel eveniment, combinat cu ruşinea pe care mulţi au citit-o pe faţa mea a venit din faptul că, acolo, la Nana, nu era o atmosferă tipică unei campanii electorale normale. Indiferent de mărturiile oamenilor care au fost prezenţi la interviul prezentat de un post de televiziune care au arătat într-un fel derizoriu acea situaţie, ne dezicem total de incidentul de la Nana, provocat de gestul domnului Fileaţă, ce nu poate fi calificat decât în termeni foarte duri. După cum am putut să observ, acest început de campanie depăşeste limitele normalului şi arată că se încearcă cu orice preţ denigrarea, pentru a lovi în preşedintele Traian Băsescu şi în Elena Udrea. Am credinţa şi speranţa că, până la finele acestei campanii, lucrurile se vor desfăşura pe făgaşul normal, aşa cum ar trebui să se desfăşoare o adevărată competiţie electorală!”, a mai precizat Dragoş Coman.
În altă ordine de idei, deputatul Aurel Niculae, prezent la conferinţa de presă, a precizat că, la nivelul regiunii Sud Muntenia, PMP va avea reprezentanţi în toate cele 487 de secţii de votare şi, speră, ca alegerile europarlamentare să se desfăşoare în mod corect. Scorul pe care Partidul Mişcarea Populară doreşte să îl obţină este de minim 10%.

Please enter banners and links.

Next Post

În 4 luni, 86 de dosare sociale au fost suspendate de la plată, de Primăria Călărași

joi mai 15 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Cei care nu şi-au achitat taxele şi impozitele până la data de 31 martie, nu mai au dreptul la ajutor social, alocaţie pentru susţinerea familiei sau indemnizaţie pentru creşterea copilului. Suspendarea plăţilor a trebuit realizată începând din luna aprilie, potrivit prevederilor legale. Primăria Călărași a […]