Două accidente rutiere cu victime, produse din cauza neadaptării vitezei

images61J5GNDKÎn noaptea de 9 spre 10 august a.c., B. Cristi, de 20 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, a condus un autoturism pe DN 3B, în interiorul localităţii Iezeru, comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, şi, pe fondul neadaptării vitezei pe un segment de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.Autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă, din accident rezultând rănirea uşoară a conducătorului auto şi a altor doi pasageri. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

La data de 10 august a.c., M. Dorina, de 60 ani, a condus un autoturism pe  DN 3A, în afara localităţii Perişoru, şi, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei.

Autoturismului a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ce spune Răducu Filipescu despre candidatul oficial la Cotroceni, al Alianţei Creştin Liberale

lun aug. 11 , 2014
 Astăzi, 11 august, Alianţa Creştin Liberale( ACL) l-a desemnat pe Klaus Iohhanis, drept candidat oficial la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Iohannis, în alocuţiunea sa, a precizat că îşi doreşte să vină cu o nouă viziune privind  viitorul ţării noastre dar şi cu o altă  abordare privind modelul de […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!