Ce spune Răducu Filipescu despre candidatul oficial la Cotroceni, al Alianţei Creştin Liberale

images2VH8QB9W Astăzi, 11 august, Alianţa Creştin Liberale( ACL) l-a desemnat pe Klaus Iohhanis, drept candidat oficial la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Iohannis, în alocuţiunea sa, a precizat că îşi doreşte să vină cu o nouă viziune privind  viitorul ţării noastre dar şi cu o altă  abordare privind modelul de preşedinte. “Este timpul să dăm o perspectivă naţiunii, un nou model de ţară. Candidatura mea arată maturizarea societăţii româneşti. Viziunea mea e a unei Românii cu adevărat occidentale. Preşedintele trebuie să fie el însuşi un model de onestitate, echilibru, bună-credinţă, comportament. Vreau mai puţin spectacol, mai puţină gălăgie şi mai multă seriozitate în exercitarea funcţiei prezidenţiale!”,a afirmat Iohannis. ,,Le propun românilor un deceniu de prosperitate şi stat de drept. Cred că e nevoie şi de mai mult respect între noi”, a mai spus Klaus Iohhanis.

Este pentru prima data în ultimii 23 de ani, când România, prin  persoana lui Klaus Iohhanis, are un candidat  de altă naţionalitate cu  mari şanse de a ajunge preşedintele României. În opinia preşedintelui PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, faptul că Iohannis este  de naţionalitate german va fi aspect important pentru electorat. ,,Eu cred că va conta mult şi în  mod pozitiv, în rîndul cetăţenilor, faptul că Iohannis este neamţ. Noi vom ieşi în presă şi vom spune alegătorilor că am avut un rege neamţ( n.r. Regele Ferdinand 1) care a pus ţara pe picioare şi vom avea un preşedinte neamţ care  va pune ţara pe roate “, a spus Filipescu.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primarul Daniel Drăgulin invită toţi călărăşenii să participe la ,,Ziua Marinei”

mar aug. 12 , 2014
Ca în fiecare an, Primăria Călăraşi invită toţi cetăţenii din municipiu să participe la activităţile dedicate,, Zilei Marinei” ce sunt organizate în Parcul Central şi pe braţul Borcea, vineri 15 august. Ziua va începe cu oficierea Sfintei Liturghii la Biserica Sf. Ioan Botezatorul (Alexe) de catre P.S. Vincenţiu, Episcopul Sloboziei […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!