Un minor şi un tânăr de 26 de ani, prinşi de poliţişti, în timp ce spărgeau autoturisme

Print Friendly, PDF & Email

foto hoti de masiniPoliţiştii de ordine publică şi de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi au prins în flagrant, în această noapte, doi tineri care spărgeau autovehicule pentru a sustrage bunuri.

M. Silviu, de 26 ani, şi A. Marian, de 13 ani, ambii din Călăraşi, au pătruns în 6 autovehicule, aflate în parcări de pe străzile Ştirbei Vodă şi Bărăganului, din municipiul Călăraşi, profitând de faptul că acestea nu erau asigurate corespunzător, reuşind să găsească şi să sustragă un telefon mobil.

Cercetările au fost demarate pentru stabilirea prejudiciului produsşi documentarea activităţii  infracţionale a persoanelor bănuite, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Două accidente rutiere cu victime, produse din cauza neadaptării vitezei

lun aug. 11 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În noaptea de 9 spre 10 august a.c., B. Cristi, de 20 ani, din municipiul Feteşti, judeţul Ialomiţa, a condus un autoturism pe DN 3B, în interiorul localităţii Iezeru, comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, şi, pe fondul neadaptării vitezei pe un segment de drum în curbă, […]