Dosar penal pentru refuzul de prelevare a mostrelor biologice

Print Friendly, PDF & Email

În noaptea de 01 august 2016, poliţişti Secţiei 6 Poliţie Rurală Grădiştea au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 38 ani, din comuna Ciocăneşti.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să fie tesat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat.

De asemenea, bărbatul a refuzat şi prelevarea mostrelor biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice.

  • Prins de poliţişti, la volan, sub influenţa alcoolului

 La data de 01 august 2016, poliţişti din cadrul Politiei Oraşului Fundulea au depistat pe raza localităţii un tânăr de 28 de ani, localnic care conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat şi l-au condus la Spitalul Lehliu Gară unde i s-au prelevat două mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Garda de Mediu Călărași/ „Nu avem nicio problemă cu mirosul creat de dejecțiile animaliere”

joi aug. 4 , 2016
Mirosul greu de suportat, pe timp de vară, în special, în municipiul Călărași, a devenit o „obișnuință”, pentru locuitori. După poluarea fonică, din cauza nunților de romi, călărășenii se confruntă și cu poluarea aerului, la nivel de oraș, din cauza emanării în atmosferă a unui miros greu respirabil, produs de […]