Filipescu încă mai speră ca Drăgulin să revină la conducerea PNL Călăraşi

filipescuApele politicii călărăşene au fost destul de agitate, în ultimele săptămâni, prin demisia edilului Daniel Drăgulin din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale şi din cea de vicepreşedinte al filialei judeţene PNL Călăraşi. Ba chiar  acesta şi-a manifestat public  susţinerea pentru UNPR, aspect recunoscut şi de unul din  liderii  locali ai acestei formaţiuni, deputatul Aurel Nicolae, proaspăt preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene UNPR.  Ţinând cont de această situaţie, este posibil ca Drăgulin să atragă în UNPR şi alţi liberali călărăşeni. Şeful său ierarhic superior, liderul liberal Răducu Filipescu a afirmat că se aşteaptă la o eventuală migrare, dar insignifiantă,  a unor liberali în batalionul Uniunii Naţionale Progresiste. ,,Drăgulin poate să atragă liberali, dar nu ştiu dacă acei liberali sunt stâlpi de rezistenţă ai PNL-ului. S-ar putea să plece câţiva din PNL, poate  prieteni sau apropiaţi ai lui Drăgulin, dar sunt destul de puţini…zestrea lui este mică. Însă, deocamdată, nu fac nici un comentariu. Mă abţin să comentez acest subiect până pe data de 5 august, când Drăgulin va trebui să ia o decizie. Deocamdată, aştept ca Drăgulin să se întoarcă în partidul său şi să facă treabă. Nu mai este 1 august, este 5 august. Această dată  reprezintă termenul în care noi începem treaba şi vreau să ştiu clar, dacă  noi vom începe treaba cu el sau fără el”, a spus  Răducu Filipescu .

Va fi, oare, data de 5 august un moment de cotitură în cariera politică a lui Daniel Drăgulin? Cu siguranţă, răspunsul la această întrebare îl vom afla săptămâna viitoare.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Deputatul Vasile Iliuţă,viitor candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean sau la primăria Călăraşi

vin aug. 1 , 2014
După doi ani în care a activat ca deputat de Călăraşi, Vasile Iliuţă a declarat pentru ,,Actualitatea de Călăraşi “ că este hotărât să nu mai candideze pentru un  nou mandat de parlamentar. Motivul care l-a determinat pe deputatul călărăşean să ia acestă decizie este faptul că în aceşti doi […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!