Moș Crăciun a sosit, vineri, 18 decembrie, în fața Primăriei Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Moș Crăciun a sosit, vineri, 18 decembrie, în fața Primăriei Călărași unde va aștepta copiii cuminți până săptămâna viitoare.
O întâlnire emoționantă, în vreme de pandemie, de la care nu au putut lipsi colindele, urările și zâmbetele micuților oferite Moșului de sub măști.
Primarul Marius Dulce a transmis călărășenilor, pe pagina sa de facebook, următorul mesaj:
,,Preț de câteva secunde priviți aceste imagini!
Este unul din momentele vieții mele în care am simțit bucuria amestecată cu tristețea, emoția din ochii lor cu dezamăgirea că nu-l pot îmbrățișa, frigul amestecat cu căldura din privirea lor.
Moș Crăciun a venit! Echipat cu mască și mănuși pentru copiii orașului cărora vremurile tulburi pe care le traversăm nu trebuie să le răpească această clipă magică.
Încep sărbătorile!”

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Primăria municipiului Călărași a semnat două contracte de finanțare

mie dec. 23 , 2020
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Miercuri, 23 decembrie 2020, la sediul Primăriei Municipiului Călărași au fost semnate două contracte de finanțare reprezentând două noi proiecte necesare municipiului. Finanțarea acestora se va face din Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Proiectul cu titlul „Dezvoltarea infrastructurii educaționale antepreșcolară și preșcolară din municipiul […]