Deputatul Daniel Florea vicepreședinte al Asociației Parlamentarilor Social Democrați

Print Friendly, PDF & Email

Daniel Florea conferintaMiercuri, 10 aprilie, a avut loc la București prima adunare generală a ASOCIAȚIEI PARLAMENTARILOR SOCIAL DEMOCRAȚI, eveniment desfășurat la Palatul Parlamentului.

În cadrul adunării deputatul PSD de Călărași,DANIEL FLOREA, a fost ales în funcția de vice-președinte.

ASOCIAȚIA PARLAMENTARILOR SOCIAL DEMOCRAȚI își propune să sprijine procesul de transparență în funcționarea sistemului parlamentar românesc,reforma politică în stat și în societate,atât pe plan local,național cât și internațional,precum și consolidarea consultării între parlamentarii social-democrați și societatea civilă, prin realizarea și susținerea de inițiative care promovează valorile și practicile democratice europene, stimulând participarea la luarea deciziilor în cadrul societății românești.

Unul din punctele forte de activitate al asociației îl va reprezenta susținerea ideii de solidaritate umană și ajutorare a persoanelor aflate în dificultate, sărace și defavorizate.

„În cadrul acestui proiect se vor dezvolta acțiuni proprii sau în parteneriat cu autoritățile publice centrale și locale din țară și din străinatate.Se va urmări colectarea de fonduri și donații care să fie direcționate către cei care se află într-o situație dificilă.

Pentru cetățeni, prezența unui deputat călărașean în structura de conducere a acestei asociații reprezintă oportunitatea de a semnala și ajuta pe cei defavorizați de soartă, sau aflați într-o situație medicală dificilă,  care necesită tratamente complexe, costisitoare, care le depășesc posibilitatile. Realizarea activităților de educație și promovarea, apărarea și susținerea respectării drepturilor și libertăților cetățenești sunt activități care vor completa sfera de acțiuni a asociației” a precizat deputatul  PSD,  DANIEL FLOREA.

Funcția de președinte al ASOCIAȚIEI PARLAMENTARILOR SOCIAL-DEMOCRAȚI este deținută de deputatul PSD Marian Neacșu, liderul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaților.

ASOCIAȚIA are următoarea structură :

–  vicepreședinți :- Carmen Moldovan, deputat PSD și președinte al Forumului Național al Ecologiștilor.

– Mihai Tudose, deputat PSD , președinte al Comisiei de Politică Economică, Reformă și  Privatizare .

– Iulian  Iancu, deputat PSD, președinte al Comisiei pentru Industrii  și Servicii

– Dorel Covaci , deputat PSD, membru al Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială.

– Ninel Peia, deputat PSD.

– Emil Niță, deputat PSD, membru al Comisiei pentru Industrii  și Servicii

– Marcel Ciolacu, deputat PSD, membru al Comisiei pentru Administrație Publică, Consilier onorific al Premierului Victor Ponta.

– Daniel Florea, deputat PSD, președinte al Comisiei CEDO , membru al Comisiei    Juridică, de Disciplină și Imunități, membru al Comisiei comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constituţiei României.

– cenzor: Ovidiu Iane, deputat PSD.

– trezorier: Emil Niță, deputat PSD, membru al Comisiei pentru Industrii  și Servicii

– secretar general: Mihai Tudose, deputat PSD , președinte al Comisiei de Politică Economică, Reformă și Privatizare .

– purtător de cuvânt : Ana Birchall, deputat PSD, secretar al Comisiei pentru afaceri europene.

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

152,1 milioane de lei este bugetul aprobat al județului Călărași

vin apr. 12 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱10 minute au fost suficiente pentru a fi votat bugetul județului Călărași, în valoare de 152,1 milioane de lei. Vremurile în care şedinţele de aprobare a bugetului judeţean năşteau discuţii aprinse, în care fiecare tabăra – putere şi opoziţie- îşi susţinea cu ardoare punctele de […]