Deputatul Daniel Florea le-a făcut o surpriză elevilor de la clasa pregătitoare a Şcolii Nicolae Titulescu

FloreaLa începutul acestei săptămâni, deputatul Daniel Florea, le-a făcut o surpriză cadrelor didactice, dar şi elevilor de la clasa pregătitoare E,  a Şcolii Nicolae Titulescu din Călăraşi. Aflând că aceştia au nevoie de un laptop pentru a le fi diversificat modul de prezentare a diferitelor lecţii, ce pot fi urmărite pe un videoproiector, deputatul Florea a dorit să le facă acest cadou, înainte de sărbătorile de iarnă.

Mi-au plăcut foarte mult activitățile pe care le faceți pentru copii, la această școală și, bineînțeles, la clasa pregătitoare la care am venit astăzi. Am dorit să cumpăr și să le ofer copiilor acestei clase un laptop, pe care să îl folosiți în activitățile didactice.

Vreau să știți că puteți să contați pe mine, dacă pot să vă ajut și pe viitor! Doresc să vă aduc în vizită la Palatul Parlamentului, unde veți putea vedea o expoziție, veți vedea unde muncim, dar veți servi și masa la bufetul parlamentarilor. Doresc să revin în perioada sărbătorilor de iarnă, cu noi surprize pentru elevi. Vă doresc mult succes la învăţătură!”, a spus deputatul Daniel Florea.

Învățătoarea Angelica Ionescu i-a mulțumit deputatului Florea pentru gestul făcut. „Acest semn îl luăm ca fiind o provocare, un gest de susținere a școlii românești și ne dorim ca mai multe persoane, care vor să susțină învățământul, să vină alături de clase și colectivele de părinți, pentru a răspunde solicitării acestora. Așa cum este bineștiut, învățământul românesc, fără astfel de gesturi, este greu să se desfășoare la nivelul pe care îl au școlile europene. Şcoala noastră este mare, dotată, dar toate lucrurile se fac cu efort, atât din partea ministerului de resort, dar mai ales cu sprijinul acestor oameni de suflet, care sunt alături de noi.”  

La final, fiecare copil a primit şi câte o supriză dulce, din partea deputatului Daniel Florea.

1 2 3 4 5

 

7 8 Deputatul Florea la clasa pregatitoare

Please enter banners and links.

Next Post

Ce spune primarul Drăgulin despre locuinţele de serviciu ale medicilor

mie nov. 26 , 2014
În urma unor întrebări adresate de reprezentanți ai mass-mediei călărășene, venite după declarațiile făcute de președintele Consiliului Județean Călărași, domnul Răducu Filipescu, cu privire la lipsa locuințelor de serviciu pentru medici în municipiul Călărași, primarul Daniel Ștefan Drăgulin vine cu următoarea declarație: ”Am înțeles că domnul președinte Răducu Filipescu, din […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!