Actualitatea de Calarasi

Deputatul Daniel Florea a oferit pachete de Paşte pensionarilor din Organizația Județeană PSD Călăraşi

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

Deputatul  Daniel Florea a găsit un bun prilej de a  aduce  bucurie celor 45 de pensionari din cadrul Organizației Municipale a PSD Călărași. În după-amiaza zilei de joi, 30 aprilie,  parlamentarul călărășean le-a oferit pachete cu produse tradiționale de Paște. Prin gestul său, deputatul Florea a dorit să mulțumească pensionarilor care au fost mereu alături de el.

,,De fiecare dată i-am simțit alături pe membrii Organizației de Pensionari a PSD Călărași. Astăzi, am încercat să le fac Sărbătorile Pascale mai fericite cu aceste modeste  daruri.  Vă  mulțumesc din suflet și vă doresc ani mulți, putere și să fiți cît mai mult timp alături de noi”, a spus deputatul Florea.

Acesta i-a  mulțumit și doamnei Virginia Gaiță, președinta Organizației PSD Pensionari, pentru implicarea sa în această acțune, lucru care a facut ca pachetele sa ajungă în cele mai bune condiții la pensionari.

În luna mai, deputatul Daniel  Florea dorește să le mai facă o surpriză plăcută  pensionarilor călărășeni. La invitația sa, seniorii social-democrați vor face o  vizită la  Parlamentul României.