„Vrem să fim aproape de cetăţenii care ne-au susţinut, aşa că ne propunem să deschidem cabinete parlamentare în fiecare localitate din zona Olteniţa”, spun parlamentarii aleşi

Print Friendly, PDF & Email

Săptămâna trecută, la Radovanu, a avut loc deschiderea unui nou cabinet parlamentar al celor doi deputaţi, Raluca Surdu şi Aurel Niculae, precum şi al senatorului Iulian Dumitrescu. Ţinta acestora este de a avea câte un cabinet parlamentar, în fiecare localitate, pentru ca alegătorii să ştie unde şi când îi pot găsi, pentru a veni în audienţă.

„Am avut plăcerea ca, împreună cu colegul meu deputat, Aurel Niculae să deschidem un nou birou parlamentar, de data aceasta în comuna Radovanu. Este vorba de o promisiune pe care am făcut-o în campanie electorală, dar, mai ales, de o relaţie de suflet, pentru că în ultimii trei ani s-au creat legături deosebite cu membrii organizaţiei PNL din Colegiul 4 şi 5. Urmează să deschidem şi la Chiselet  un cabinet parlamentar, la solicitarea primarului din comună, Mihail Penu. Mi-ar plăcea să fim alături de toţi oamenii care ne-au ales, din fiecare comună, motiv pentru care ţinta noastră este să deschidem, în fiecare localitate, câte un cabinet parlamentar unde să putem să ne întâlnim cu toţi cei care vor să ni se adreseze.”, spune deputatul Raluca Surdu.

Legat de modul în care vor funcţiona cabinetele, Raluca Surdu spune că nu va fi permanent un om prezent acolo, aşa cum se întâmplă la Olteniţa, însă consilierii vor fi cei care vor trece, săptămânal, pe la toate cabinetele din teritoriu, pentru a prelua solicitările şi informaţiile care apar.

„Eu, deputatul Aurel Niculae şi senatorul Iulian Dumitrescu vom trece, prin rotaţie, pe la aceste cabinete, cel puţin o dată pe lună, pe la fiecare dintre ele. La Olteniţa, în schimb, audienţele vor fi mai dese, pentru  a discuta cu oamenii. Îi mulţumim şi domnului Florian Cercel, preşedintele organizaţiei PNL Olteniţa pentru întreg sprijinul acordat în toţi aceşti ani, care ne-a ajutat să avem  cabinetul parlamentar de la Olteniţa, în care se implică în mod activ, pentru o bună desfăşurare a activităţii acestui cabinet central, al nostru, să spunem, unde se adună problemele din fiecare localitate din zona Olteniţa.

Urmează să ne punem de acord, toţi cei trei parlamentari, cum şi când, fiecare dintre noi, va fi prezent la audienţele din Olteniţa şi din teriotoriu, programul urmând să fie afişat la fiecare cabinet. Indiferent că ne aflăm în localităţile  Colegiul 4 sau 5 Camera Deputaţilor, care însumează toate comunele Colegiului 2 Senat, pe  pancarta pusă la intrarea în toate cabinetele parlamentare este numele tuturor: Raluca Surdu, Aurel Niculae şi Iulian Dumitrescu, pentru că, aşa cum ne-aţi cunoscut şi ne-a perceput şi lumea în campanie electorală, noi am fost şi suntem o echipă”, spune Raluca Surdu.

„Pe Colegiul 4, vom deschide un cabinet parlamentar la Fundulea, care va asigura legătura cu oamenii din partea de nord a colegiului: Belciugatele, Fundulea, Tămădău, la Fundeni, încă un cabinet, care va face legătura de la Fundeni până la Budeşti, iar la Budeşti, va fi un cabinet parlamentar care va prelua problemele din alte patru localităţi: Frumuşani, Şoldanu, Luica, Nana, Curcani. Consilierii noştri  vor aduna toate problemele strânse, le vor procesa, după datele înscrise de fiecare cetăţean care a venit, în formularul de audienţă pe care îl avem şi care are o rubrică specială în care trebuie menţionată solicitarea lui, pentru a avea, la zi, problemele comunităţii.”, spune deputatul Aurel Niculae.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Deputatul Daniel Florea a oferit pachete de Paşte pensionarilor din Organizația Județeană PSD Călăraşi

mar apr. 30 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Deputatul  Daniel Florea a găsit un bun prilej de a  aduce  bucurie celor 45 de pensionari din cadrul Organizației Municipale a PSD Călărași. În după-amiaza zilei de joi, 30 aprilie,  parlamentarul călărășean le-a oferit pachete cu produse tradiționale de Paște. Prin gestul său, deputatul Florea a […]