Denisa Șerban a câștigat trofeul STAR MELODY

Print Friendly, PDF & Email

Denisa SerbanMicuța interpretă de muzică ușoară, Denisa Șerban, din Călărași, a câștigat trofeul Festivalului Concurs Naţional de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi, STAR MELODY.
festivalSâmbăta, 8 februarie, la Sala de festivităţi a Colegiului Naţional de Artă Dinu Lipatti, din Bucureşti, s-a desfăşurat concursul STAR MELODY. La festival, au concurat 126 de copii, la secţiunea interpretare, pe diferite categorii de vârstă, iar pe secţiunea creaţie un număr de 7 copii.
Din juriu, au făcut parte personalităţi marcante ale muzicii romaneşti: Silvia Dumitrescu, Jolt Kerestely, Stela Enache, Maria Ene, Viorel Gavrilă, Carmen Aldea Vlad, Cristian Alivej.
TrofeulDenisa Claudia Şerban, în vârstă de 9 ani, care este elevă clasa a IV-a, la Liceul Teoretic Mihai Eminescu, din Călăraşi, a interpretat piesa “HAI CÂNTĂ CU MINE”, muzica Marius Ţeicu, text Corina Despot, cu care a câştigat TROFEUL BEST SINGER, al categoriei de vârsta 9-10 ani.
În cadrul festivităţii de premiere, compozitoarea Maria Ene, membră a juriului, a oferit trei cadouri speciale pentru trei copii cu calităţi vocale speciale, printre care şi călărăşencei noastre, Denisa Şerban.
Aceasta este membră a grupului FLORES CAMPI, din cadrul Centrului Cultural Călăraşi, şi se pregăteşte atât cu compozitorul Marius Ţeicu, cât şi, pe plan local, cu Alexandrina Boranda, coordonatoarea Flores Campi.
Denisa Şerban este un nume cunoscut, nu doar în Călăraşi, deoarece a câştigat, de-a lungul timpului, numeroase premii la festivalurile de gen, din ţară, iar în 2012, a fost finalistă la Festivalul Naţional “MAMAIA COPIILOR”.

Please enter banners and links.

Next Post

S-au semnat 13 contracte POSCCE, în valoare de peste 69 milioane de lei

joi feb. 13 , 2014
Vineri, 7 februarie, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia s-au semnat primele contracte, din acest an, ce asigură finanţarea pentru proiectele depuse în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” (POS CCE), Axa prioritară 1, cu o valoare cuprinsă între 1.065.000 şi 6.375.000 lei, acordată pentru investiții întreprinderilor […]