Denisa Pârvu: „Muzica mi-a colorat copilăria și m-a ajutat să ajung în multe colțuri ale globului, la care visam!″

Are doar 17 ani, dar deja a pierdut numărul premiilor obținute de-a lungul timpului, ținând cont că are 11 ani de când a debutat în muzică, la Flores Campi. Denisa Pârvu își aduce aminte cum a început să cânte de la vârsta de 6 ani, cu ajutorul celei care i-a îndrumat primii pași în muzică: Alexandrina Boranda sau Sanda, pe scurt, pe care o consideră o a doua mamă.

De la scena locală, a trecut la cele naționale, dar a pășit, de ceva timp, și pe scenele internaționale, cucerind publicul și juriul, permanent.

Recent, a obținut un nou premiu international, la concursul „Musical val 2017″, care s-a desfăşurat în perioada 23-26 martie, în Dusseldorf, Germania.

Ţările participante au fost: Germania, Ucraina, Romania, Letonia, Polonia, Rusia şi Macedonia, iar juraţii au fost din toate ţările specificate, fiind format atât din profesori de canto, cât şi din artişti bine cunoscuţi, precum Victoria Petryk, câștigătoarea X factor Ucraina. Concursul a avut loc în două etape: semifinala, în care Denisa a interpretat piesa „A million stars”, care a trimis-o direct în finală, unde a reuşit să ocupe un loc pe podium, mai exact, locul 3.

Marele concert de gală a avut loc la teatrul „Capitol”, în data de 26 martie.

DENISA PÂRVU- PE PODIUMUL FESTIVALULUI “MUSICAL VAL 2017”, GERMANIA

Am rugat-o să ne spună câteva cuvinte despre ea, iar Denisa ne-a împărtășit care erau visele sale, încă din copilărie, dar și ce ținte noi are:

“Sunt elevă la Colegiul Național Barbu-Știrbei Călărași, am 17 ani și sunt clasa a X-a, la profil matematică-informatică, intensiv engleză. Aș vrea să le mulțumesc, pe această cale, profesorilor de la liceu care mă susțin și mă încurajează.

Visul meu este să urmez medicina, pentru care deja mă pregătesc intens, iar muzica este hoby-ul meu, din copilărie. Muzica mi-a colorat copilăria și m-a ajutat să ajung în multe colțuri ale globului, la care visam. Copilaria mea a fost una extraordinară, datorită cariereri mele muzicale pe care o voi împleti cu medicina, pe viitor.

Voi munci și trebuie să reușesc!

Munca mea, întotdeauna, a fost răsplătită, pe plan internațional. M-am situat, mereu, pe podium. Sunt mândră de țara noastră și de orașul nostru. Anul acesta am invitații internationale în: Ucraina, Malta, Macedonia, Moscova și în alte țări, dar îmi voi gestiona plecările în funcție de perioada școlară.

Școala este pe primul plan, iar muzica este refugiul meu, între teme. Muzica îmi dă culoare, în fiecare zi. Sunt o adolescentă care iubește natura, mișcarea și cărțile.”

Denisa Pârvu a reușit să își gestioneze timpul, cu succes, atât la școală, cât și la concursurile internaționale, la care participă, în ultimii ani.

Si-a adunat o panoplie” de premii, câștigate de-a lungul timpului în: Macedonia,Bosnia Hertzegovina, Bulgaria, Italia, Polonia, Rusia, Grecia, Lituania, și, recent, în Germania.

Mult succes, Denisa, în toate țelurile pe care ți le-ai propus să le atingi!

CONCURS GERMANIA             

DENISA PÂRVU,  CONCURS LITUANIA

Please enter banners and links.

Next Post

Programul meciurilor/Grupa a 4-a de calificare la UEFA Futsal Euro 2018

mie apr. 5 , 2017
Municipiul Călărași va fi gazda unor partide internaționale de futsal, contând pentru calificarea la un turneu final. Astfel, Federația Română de Fotbal organizează, în parteneriat cu Primăria Municipiului Călărași, în perioada 08.04 – 11.04.2017, la Sala Polivalentă “Ion C. Neagu”, partidele de futsal din cadrul Grupei a 4 – a […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!