De la 1 martie, Liceul Mihai Eminescu din Călărași are un nou director

Print Friendly, PDF & Email

Liceul Mihai Eminescu pngLa două luni după schimbarea directorului Constantin Mitră, de la conducerea Liceului Teoretic Mihai Eminescu inspectorul general școlar, Silviana Șestacovchi a făcut public, pe frecvențele Stil FM/Radio ZU numele noului director.

Acesta este George Stoian, inspector de istorie și profesor al liceului. De la 1 martie acesta are decizia de numire în funcție, instalarea urmând să se facă în cursul zilei de miercuri, 6 martie.

„Am ţinut cont ca echipa managerială să fie formată din profesori ai liceului. Noul director este George Stoian, inspector de istorie iar pentru funcţia de director adjunct, încă nu ne-am decis. A fost destul de greE greu sa antrenezi oamneii.Am făcut cateva propuneri care nu au fost primite cu entuziasm, dar sper să găsim omul potrivit şi pentru acest post!

Imi doresc tare mult ca la Liceul Mihai Eminescu să am o echipă tânără, care să aducă un suflu nou și să aibă o foarte bună relație cu elevii. Vreau ca Eminescu să revină acolo unde merită!”, a spus inspectorul general școlar, Silviana Șestacovchi.

Please enter banners and links.

Next Post

Tensiuni între managerul Spitalului Călărași și medici, care au început deja să își dea demisia

mie mart. 6 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Ziua de 1 martie, dacă pentru mulți dintre noi a fost o zi specială, în sensul bun al cuvântului, pentru medicii Spitalului Județean de Urgență Călărași a fost una care a marcat începutul unor mari tensiuni. Decizia managerului Dan Romulus Șerban de a încheia un […]