”De Dragobete, iubeşte românește!”- deviza tinerilor liberali călărăşeni

dragobete 2Cu ocazia sărbătorii de ”Dragobete”, tinerii liberali, din cadrul Organizației Municipale Călărași, au organizat a –X- a ediție a acţiunii ”De Dragobete, iubeste românește!”.  Acțiunea s-a desfășurat lângă magazinul Altex, într-un cadru specific  tradițional românesc, unde oamenii au fost întîmpinați de tineri îmbracați în port popular care au oferit biscuiți de casă, în formă de inimioară, pregătiți de întreaga echipă, inimioare de ciocolată, covrigi și turtă dulce. În cadrul acțiunii s-a desfășurat concursul ”O poză cu dragoste!” care va continua pe pagina de Facebook TNL Municipiul Călărași, perechile care vor obține cele mai multe like-uri urmând să fie premiate.  Echipei de tineret i s-au alăturat și diverși membri de partid din cadrul organizațiilor de seniori,  Co-presedinții PNL ai municipiului Călărași, Viorel Ivanciu și Aron Emanoil,  deputatul Vasile Iliuță, împreună cu fostul secretar de stat din cadrul Ministerului Muncii, Maria Moța, domnii Marian Dinulescu,  Rareș Ionescu, Emil Mușat și co-președintții organizațiilor județene de tineret, Florin Drăgan și Cristian Marin.

”Mă bucur pentru reușita acestei acțiuni, dar și pentru buna colaborare cu colegii de la TDL, și sper, ca împreună, să formăm cea mai puternică organizație locală de tineret la nivel național”, a declarat co-președintele TNL Municipiul Călărași, Andrei Romilă.

”Sunt român, iubesc și respect tradițiile, îmi doresc ca generația tânără să păstreze și să  promoveze valorile culturii tradiționale. Mulțumesc colegilor, seniorilor și tinerilor, pentru sprijinul acordat!”, a declarat co-presedintele TNL Municipiul Călărași, Sandra Teodora Bratu.

dragobete 3
dragobete

Please enter banners and links.

Next Post

S-a deschis Târgul de Mărţişoare la Muzeul Dunării de Jos

mie feb. 25 , 2015
A intrat deja în obiceiurile comunităţii călărăşene, ca în această perioadă să se organizeze Târgul de Mărţişoare la Secţia de Etnografie a Muzeului Dunării de Jos.   Deschiderea târgului a avut loc marţi 24 februarie, zi în care este sărbătorit Dragobetele. În tradiţia românească, Dragobetele, sărbătoare ce marchează începutul primăverii și […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!