De azi, ţânţarii vor fi stârpiţi

Print Friendly, PDF & Email

tantarAșa sună, cel puțin, declaraţia făcută de către autoritățile municipiului Călărași care spun că, în perioada 8-11 mai, se execută lucrări de delarvizare şi dezinsecţie atât la sol, cât şi în aer.

Se va acţiona pe toată raza municipiului Călăraşi, cu precădere în parcuri şi în zonele cu vegetaţii bogate, precum şi printre blocuri. Acţiunea va depinde şi de condiţiile atmosferice, vânt sau ploaie, când nu se poate acţiona.

Nu s-a trecut,până acum, la stârpirea ţânţarilor, deoarece s-a aşteptat ca crescătorii de albine să-şi încheie activităţile de  stupărit.

În buget suma prevăzută este de 800 de milioane de lei vechi, dar se vor realoca fonduri, prin rectificare bugetară, la acest capitol, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Călăraşi, Andrei Klein , Andrei Klein.

Vom scăpa sau nu, de neplăcutele insecte care ne fac plimbarea un coșmar, asta o vom simţi chiar pe pielea noastră, în următoarele zile.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Peste 500 de călărăşeni somaţi să-şi achite datoriile la bugetul local

joi mai 9 , 2013
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Pe site-ul oficial al primăriei Călăraşi, au fost afişate listele cu cetăţenii care au primit somaţii privind achitarea sumelor pe care le datorează la bugetul local.  Până în prezent, sunt 539 de cetăţeni, cu domiciliul în municipiul Călăraşi, somaţi să-şi achite datoriile. Pe aceleaşi liste […]