Daniela Creţu: ,,Eu am fost soluţia de criză pentru ALDE Călăraşi”

daniela-cretuRezultatele deloc mulţumitoare,  obţinute de ALDE, la Călăraşi, au dus la numeroase disensiuni  în cadrul acestei formaţiuni, la nivel  judeţean. Pentru a pune capăt disputelor, conducerea de la nivel central, împreună cu membrii organizaţiei judeţene au convenit să aleagă o nouă conducere interimară. Astfel în cadrul unei conferinţe de presă ce avut loc joi, 15 septembrie, a fost prezentă  Daniela Creţu  ce deţine funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene ALDE  Călăraşi , funcţia de preşedinte executiv fiind preluată de Jenel Şerban.  Daniela Creţu a adus în atenţia opiniei publice motivele dar şi  circumstanţele în care a  preluat conducerea acestei organizaţii.

,,Sunt preşedinte al Organizaţiei Judeţene ALDE Călăraşi,  începând cu data de 27 iulie a.c. , sunt profesor universitar la  la Universitatea de Stiinţe Agronomice  şi   Medicină  Veterinară  din  Bucureşti şi director al Filialei Călăraşi a Facultăţii de Management în Agricultură Inginerie Economică şi Dezvoltare Rurală. Am ajuns la apogeul unei cariere universitare de succes,  am publicat 25 de cărţi la diverse edituri,  am peste 300 de lucrări ştiinţifice şi am manageriat o serie de proiecte pentru comunitate.  Consider că acest aspect este o bună motivaţie,  pentru mine, să pot face şi politică.”, a spus Daniela Creţu.

Daniela Creţu a fost numită la propunerea celor doi co-preşedinţi ai ALDE, de la nivel central, Daniel Constantin şi Călin Popescu Tăriceanu. În data de 27 iulie, odată cu intrarea sa in partid, a primit şi funcţia de preşedinte al Organizaţiei ALDE. ,,A fost o situaţie dificilă. Eu am fost, la acel moment,  soluţia de criză. A fost prima dată când am intrat în rândurile unui partid.”, a mai precizat Daniela Creţu.   Marea provocare a  ALDE Călăraşi este obţinerea unui scor confortabil la alegerile  generale de la finele acestui an şi, anume, un post de parlamentar.

 

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Virgil Dumbravă îşi va pierde postul de consilier judeţean

joi sept. 15 , 2016
Eşecul răsunător  al formaţiunii ALDE în municipiul Călăraşi nu a rămas fără repercusiuni asupra fostului candidat la primărie, Virgil Dumbravă. În cadrul Organizaţiei Judeţene ALDE s-a luat hotărârea prin care i s-a retras sprijinul politic.  În această situaţie, Virgil Dumbravă îşi va pierde postul de consilier judeţean, locul său fiind […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!