Daniel Florea:,,McDonald’s va oferi burse elevilor merituoşi şi va ajuta copiii cu dizabilităţi din Călăraşi”

Daniel Florea si MC DonaldsDeputatul Daniel Florea s-a ţinut  de cuvânt şi de această dată. Aşa cum a promis, Daniel Boaje, country managerul McDonald’s – România a  venit în Călăraşi, joi 5 decembrie. Prezenţa la Călăraşi a managerului Boaje, unul din cei mai importanţi oameni din sfera serviciilor din ţara noastră, a avut o triplă misiune. Daniel Boaje împreună cu deputatul Daniel Florea au vizitat mai multe locuri din Călăraşi în vederea punerii în funcţiune, pe viitor, a unui restaurant McDonald’s, purtând discuţii, pe această temă, şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu. De asemenea, Daniel Boaje i-a cunoscut, în aceeaşi zi, şi pe copiii cu dizabilităţi de la clasele speciale, din cadrul Şcolii Gimnaziale Carol1. Un ultim popas l-a avut la sediul ADR, unde s-a întâlnit cu peste 100 de elevi cu performanţe la învăţătură, de la liceele din judeţ.

Întâlnirea cu elevii călărăşeni a fost una constructivă şi intersantă, în acelaşi timp. Daniel Boaje a discutat cu cei prezenţi despre afacerea McDonald’s, din ţara noastră, dar a spus şi câteva dintre secretele, datorită cărora, una din cele mai importante companii multinaţionale din România, aşa cum este McDonald’s, reuşeşte să se menţină, în fiecare an, pe primele trei locuri, în topul internaţional al mediului de afaceri. De asemenea,  managerul Boaje a dezvăluit elevilor etapele ascensiunii sale în cariera profesională.

Intalnire Daniel Boaje,,McDonald’s înseamnă flexibilitate, multe beneficii şi oportunităţi. Compania noastră are în România peste 4000 de angajaţi şi 2500 dintre ei sunt foarte tineri. 40% din angajaţii Mc Donald’s, din România, sunt studenţi şi, de ani de zile, compania noastră oferă burse  financiare celor mai buni angajaţi care urmează o formă de învăţământ superior. Marele secret al succesului afacerii noastre îl reprezintă pregătirea profesională, continuă, a tuturor angajaţilor. Un şef de restaurant are peste 2000 de ore de pregătire şi, până în prezent, am organizat peste 3000 de cursuri, pentru toţii salariaţii noştri din România. În lume  activează o serie de universităţi ale McDonald’s, unde angajaţii se perfecţionează profesional.  Eu mi-am inceput cariera profesională, acum 14 ani, şi nu m-am oprit niciodată din acest proces continuu de pregătire profesională, aşa cum fac toţi angajaţii companiei noastre. 90% dintre managerii de restaurante au început ca simpli lucrători. Orice om care începe lucrul la McDonald’s, îl începe în restaurant. Şi toţi salariaţii care au funcţii de conducere se reîntorc, cel puţin o dată pe an, să lucreze în restaurant pentru că, acolo, este cheia afacerii McDonald’s. Aş putea spune că, fiecare angajat al companiei noastre poartă bastonul de mareşal în buzunar. Mi-am început cariera la McDonald’s ca manager de training, pregătirea mi-am făcut-o în Ungaria. Acolo am lucrat în bucătărie şi la curăţenie, în sala de mese. M-am reîntors, apoi, în România şi am pus bazele primului restaurant McDonald’s de la parterul marelui magazin Unirea, apoi au urmat încă cinci restaurante, în al doilea an 10, în al treilea an 15, în Bucureşti, iar, în prezent, compania noastră numără  67 de restaurante, în întreaga ţară. Dezvoltarea reţelei de restaurante a fost una alertă şi de mare succes”, a spus Daniel Boaje.

În acelaşi ţimp, managerul McDonald’s a dorit să reliefeze importanţa muncii sale şi a echipei cu care lucrează. ,,Lucrul care mă motivează, cel mai mult, şi care îmi dă cele mai mari satisfacţii este munca cu oamenii, cu colegii mei, angajaţii companiei. A reuşi să dezvolţi oamenii, din punct de vedere profesional, a reuşi să fi, în permanenţă, alături de ei, constituie, de fapt, rezervorul meu de energie, în  fiecare zi. Viaţa nu este roză, responsabilitatea are, de cele mai multe ori, reversul medaliei. Sunt probleme, în fiecare zi, şi provocări cărora trebuie să le faci faţă. Nu este o distracţie! Dar dacă reuşesc să mă trezesc, în fiecare zi, şi să sper că pot să o iau de la capăt, se datorează faptului că, am o echipă extraordinară, nişte oameni ce merită orice efort al meu, fie că este vorba de clienţi, fie că este vorba de angajaţii companiei noastre”, a mai adăugat Daniel Boaje.

Deputatul călărăşean, Daniel Florea le-a spus elevilor prezenţi că în anul 2015 va fi deschis un restaurant McDonald’s la Călăraşi şi  va iniţia un parteneriat între această companie şi şcolile călărăşene. ,,În 2014 nu va fi posibilă realizarea unui restaurant McDonald’s, la Călăraşi, deoarece această companie şi-a trasat deja direcţiile de investiţii pentru anul viitor. Dar, în anul 2015, sunt  toate şansele să avem un  restaurant  McDonald’s la Călăraşi. De asemenea, am reuşit să îl conving pe Daniel Boaje, să creăm un parteneriat, în baza căruia McDonald’s România să acorde burse de merit elevilor călărăşeni, cu performanţe la învăţătură, şi ajute copiii cu nevoi speciale, pentru că această companie derulează în ţara noastră o serie de asemenea programe sociale,” a precizat deputatul Florea.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Moş Nicolae a venit cu funcţia de manager al C.C.J., pentru Alina Jipa

Dum dec. 8 , 2013
În urma concursului desfăşurat, la finele lunii noiembrie, Alina Jipa  a fost declarată câștigătoarea concursului de ocupare a postului de manager al Centrului Cultural Județean (CCJ), pe data de 6 decembrie, obţinând media finală 9,13 (dupa prezentarea proiectului de management şi  susţinerea interviului). După instalarea sa oficială, Alina Jipa doreşte […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!