Daniel Florea: “Voi deschide o filială a Federaţiei Internaţionale a Comunităţilor Educative la Călăraşi”

Daniel FloreaFederaţia Internaţională a Comunităţilor Educative este singura organizaţie internaţională pentru toţi profesioniştii din domeniul educaţiei extra- familiale, numărând actualmente 27 de secţiuni naţionale în Europa, Canada şi Africa. FICE deţine statut cu rol consultativ pe lângă UNESCO.

FICE- România a fost fondată în 1990, în prezent având 18 filiale judeţene. În colectivele organizaţiilor judeţene se regăsesc educatori, profesori, psihologi, sociologi, jurişti, ziarişti, care colaboreaza cu instituţii şi servicii specializate de protecţie socială.

“Mi-am propus ca şi judeţul nostru să găzduiască o astfel de filială. Pe marginea acestui demers vă voi ţine la curent în perioada care urmează”, a declarat deputatul PSD de Călăraşi, Daniel Florea.

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Staţiile de transfer pentru deşeuri, de la Călăraşi şi Olteniţa, au fost recepţionate

sâm oct. 26 , 2013
În perioada 1-18 octombrie, a fost efectuată recepţia lucrărilor pentru cele 2 staţii de transfer de la Călăraşi şi Olteniţa, precum şi extinderea staţiei de transfer de la Lehliu. Valoarea totală a lucrărilor, de realizare a staţiilor de transfer şi a platformelor de colectare din judeţ, este de, aproximativ, 10,5 […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!