Dan Cristodor: ,,Răducu Filipescu este un produs expirat”

Print Friendly, PDF & Email

dan cristodorSuccesul covârşitor obţinut de Alianţa PSD-UNPR-PC,în judeţul Călăraşi, cu o diferenţă de 22 puncte procentuale în faţa Alianţei Creştin Democrate(ACL) a demonstrat că maşina de vot în favoarea lui Victor Ponta a funcţionat la parametri optimi. Chiar liderul PSD Dan Crstodor a recunoscut că se aştepta la această victorie. ,,Am obţinut un rezultat bun pe care îl aşteptam de fapt. Pulsul îl luasem deja din judeţ şi ştiam că oamenii sunt alături de noi, pentru că au înţeles că votează pentru bineleşi viitorul lor”, a spus Dan Cristodor.

,,Răducu Filipescu este un produs expirat”

După ce social democratul Dan Cristodor a mulţumit tuturor cetăţenilor care s-au prezentat la vot, în primul scrutin al alegerilor prezidenţiale şi, în special, celor care l-au votat pe Victor Ponta, acesta şi-a îndreptat săgeţile către prinicipalul său opozant politic, Răducu Filipescu.,, Îmi pare rău că domnul Klaus Iohannis, nici în al doisprezecelea ceas, nu şi-a dat seama că Răducu  Filipescu este un om expirat şi că atâta poate, de fapt. La alegerile europarlamentare mi-am dat seama că, noi vom obţine un rezultat bun, după cum am organizat mitingul la care a venit Victor Ponta. Şi am spus, că vom avea, în jur de 4000 de oameni şi aşa a fost, iar dânsul  (n. red. Răducu Filipescu Filipescu) a anunţat cu surle şi trâmbiţe că vor aduce 10.000, şi, de fapt, au fost 5 000, din care 1000 fără drept de vot. De atunci mi-am dat seama că e în cădere liberă, a mai spus Cristodor.

,,Nu poţi să porţi căciulă de porc spinos şi să ai pretenţii de învingător”

Totodată, Dan Cristodor a ironizat prezenţa lui Răducu Filipescu la festivitatea ocazionată de Ziua Armatei de la Călăraşi.

,,Săptămâna trecută mi-am dat seama că va pierde alegerile la Călăraşi, după cum l-am văzut că se prezintă cu căciulă de porc spinos, la un  asemenea eveniment, la Ziua Armatei. Nu poţi să porţi căciulă de porc spinos şi să ai pretenţii de învingător. Ca să ai viziune către progres, trebuie să ai o altă atitudine şi trebuie să trebuie să te prezinţi cu anumită prestanţă în faţa cetăţenilor .

Rezultatul luat de noi, este obţinut prin muncă pentru că avem un candidat cu multe realizări pe care putem să il promovăm în faţa alegătorilor”, a mai adăugat Cristodor.

,,Am câştigat o bătălie, urmează războiul în turul doi”

Cu toate acestea, social democraţii călărăşeni sunt conştienţi că nu au câştigat bătălia finală. În acest context, Dan Cristodor a declarat: ,,Am câştigat o bătălie, urmează războiul în turul doi. Ştiu că vom avea o luptă grea, întrucât, dânşii, cei din ACL, vor folosi metode necurate pe care le-au folosit de obicei. Însă nu ne vom culca pe o ureche, vom fi cu ochii pe ei”.

 

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Poliţiştii călărăşeni desfăşoară percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală cu tutun

joi nov. 6 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱În această dimineaţă, au loc 25 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Călăraşi, Ilfov, Giurgiu şi Prahova, la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală cu tutun. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi efectuează, sub coordonarea […]