D.S.P. Călărași/ La nivelul județului, nu există nici un caz confirmat COVID 19

Please enter banners and links.

Print Friendly, PDF & Email

Vă informăm că la data prezentă, la nivelul județului Călărași nu există nici un caz confirmat COVID 19, nu există persoane suspecte pentru care probele sunt în lucru, nu există nici un contact cu caz confirmat pentru care probele sunt în lucru.

Direcția de Sănătate Publică Călărași face apel către populația județului să dea dovadă de responsabilitate, dar în același timp de rațiune și să sesizeze abaterile constatate de la normele impuse numai când pot fi oferite informații corecte, clare, verificabile .

La data prezentă sunt izolate la domiciliu un număr de 89 persoane , pentru care se asigură monitorizarea zilnică a stării de sănătate de personal DSP/personalul cabinetelor medicilor de familie , precum și verificare prin sondaj privind respectarea măsurii de izolare la domiciliu de către organele abilitate.

Reamintim că informații pentru populație, informații pentru personalul medico-sanitar, evaluare de risc, sfaturi pentru călători, precum și situația la nivel global/național actualizată zilnic le găsiți pe site-ul www.cnscbt.ro.

Director executiv
Cezar-Cristian Rădulescu

Medic Șef Departament Supraveghere,
Dr.Camelia Truică

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

Ministerul Muncii le recomandă românilor să lucreze de acasă

mar mart. 10 , 2020
Please enter banners and links.Recomandările Ministerului Muncii și Protecției Sociale în scopul prevenirii răspândirii infectării cu coronavirus În contextul apariției riscului de îmbolnăvire cu COVID-19, Ministerul Muncii și Protecției Sociale (MMPS) face o serie de recomandări care pot fi aplicate în scopul asigurării securității și sănătății lucrătorilor, dar și pentru […]

PNL

Please enter banners and links.