Crin Antonescu: ,,PNL Călăraşi este cel mai puternic din ţară, iar Filipescu cel mai puternic liberal!”

Print Friendly, PDF & Email

Crin Antonescu la Călăraşi 1 Duminică, 18 mai, centrul municipiului Călăraşi a devenit, pentru câteva ore, cea mai fierbinte zonă a activităţii politice a PNL-ului, înaintea alegerilor europarlamentare. Printr-o adevărată desfăşurare de forţe, filiala judeţeană PNL Călăraşi a organizat un amplu miting de suştinere a candidaţilor liberali europarlamentari. La acest eveniment electoral au fost prezenţi: preşedintele PNL, Crin Antonescu; candidatul europarlamentar, Adina Vălean; preşedintele filialei judeţene PNL, Răducu Filipescu; Marian Petrache, preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Ilfov; primarul Daniel Drăgulin, parlamentarii călărăşeni: Dan Motreanu, Raluca Surdu şi Liviu Tomoiagă, precum şi toţi primarii liberali din judeţ. În faţa celor aproximativ 7000 de militanţi liberali, Adina Vălean a dorit să aducă în atenţie importanţa alegerilor europarlamentare din 25 mai, atacând, în acelaşi timp, PSD-ul condus de Victor Ponta.
Adina Valean,,Motivul pentru care am fost un foarte bun eurodeputat, este că, înainte de a fi un eurodeputat, am fost parlamentar de Călăraşi. Spun asta, pentru că, cea mai bună şcoală politică o faci, ca deputat, aici, în judeţele din sudul României şi vezi care sunt problemele cu care se confruntă oamenii, înveţi cum să-i aperi pe ei şi interesele lor, fie în politica naţională, fie în cea de la Bruxelles. M-am orientat în activitatea mea, îndeosebi, către industrie, energie, pentru că de asta a fost întotdeauna nevoie, aici, în sudul României şi ştiu că, din 2004, de când liberalii conduc judeţul Călăraşi, aceste probleme au început să fie rezolvate. Tot mai multă industrie a venit la Călăraşi iar locurile de muncă pe care aceasta le creează trebuie fie un stimulent care să aducă şi mai multe locuri de muncă pe care trebuie să le apărăm, pentru că există în Uniunea Europeană o puternică competiţie între naţiuni, între cine reuşeşte să ia mai mult. Ei, bine, noi, liberalii ştim cum să o facem, cum să vă protejăm interesele şi să aducem cât mai multe din resursele Europei, aici în sud, la Călăraşi. Pentru asta luptăm, pentru asta muncim în fiecare zi în Parlamentul European. Partidul Naţional Liberal a fost singurul care a prezentat în această campanie programul politic pentru următorii 5 ani în Parlamentul European, dar şi programul economic pentru România. Aceste două programe se construiesc împreună, se împletesc pentru ca România să beneficieze de toate oportunităţile Europei. Trebuie să învăţăm să atragem fonduri europene şi să ştim ce să facem cu ele. Programul nostru pentru Uniunea Europeană este foarte pragmatic. Noi, liberalii, spunem exact măsurile pe care le vom lua. Nu am făcut un program pe vorbe, pe cuvinte frumoase. Ei spun că sunt mândri, că sunt români. Bine, dacă mă refer la pesedişti, eu spun că nu sunt mândră că ei sunt români. Ne fac de râs în Uniunea Europeană şi repezintă, prin acest Guvern incompetent, principala frână în dezvoltarea României. Dar noi putem să ocolim acest Guvern şi să aducem direct bunăstarea de la Bruxelles. Suntem în faţa unui vot de duminică în care voturile pe care le adunăm, nu le luăm pentru mine sau pentru ceilalţi colegi, pentru PNL, le adunăm pentru fiecare român. Noi nu mergem în Parlamentul European să îi reprezentăm numai pe liberali, ci tot ceea ce vom face, vom face în interesul fiecărui cetăţean. Este foarte important ca dumneavoastră să convingeţi cât mai mulţi cetăţeni să vină la vot, pentru ca şi noi, la rândul nostru, să putem întoarce o viaţă mai bună, cu ceva în plus pentru fiecare din ţara asta. Dumnezeu să ne ajute şi vă aşteptăm, pe 25 mai, la vot!”, a spus Adina Vălean.
Crin Antonescu a dorit să își facă intrarea prin mulțime, dornic parcă să simtă pulsul celor prezenți, chiar dacă majoritatea era din rândul militanților PNL. În alocuţiunea, a apreciat că Organizaţia Judeţeană a PNL Călăraşi, condusă de Răducu Filipescu, este cea mai puternică din ţară şi şi-a exprimat speranţa că, în acest an, România va fi condusă de liberali.
,,În judeţul Călăraşi, PNL-ul este cea mai puternică forţă politică. Sunt multe judeţe unde PNL-ul este puternic: Ilfovul, Braşovul Giurgiu, Bihorul. Însă, altceva este important: că PNL Călăraşi este cel mai puternic din ţară, şi mulţumesc pentru asta! Şi cel mai puternic liberal este Răducu Filipescu! El este cel mai puternic din ţară, datorită vouă, pentru că voi sunteţi forţa lui! Şi primarii liberali din judeţul Călăraşi sunt cei mai puternici din ţară, tot datorită vouă! Sigur, şi eu sunt destul de puternic pentru că Răducu Filipescu, primarii liberali şi voi sunteţi alături de mine şi mă susţineţi. Puterea mea, speranţa mea, sunteţi voi! Pe 25 mai, vom dovedi că suntem partidul cel mai puternic din ţară, puternic prin credinţă, prin istorie şi prin dragostea voastră! În toate aceste luni, s-au chinuit să demonstreze că Partidul Naţional Liberal nu poate sta pe picioarele sale şi că poate fi îngenuncheat. Ceea ce noi vă cerem şi ceea ce suntem siguri că veţi face, pe 25 mai, dumneavoastră şi liberalii din toate judeţele ţării este că vom demostra, prin noi, înşine, ce reprezintă cu adevărat Partidul Naţional Liberal. După 25 mai, începe lupta pentru preşedintele României şi pentru un Guvern condus de Klaus Iohannis. Pe 25 mai, românii care vor un viitor mai democratic şi mai prosper vor şti că nu îl vor găsi la pesediştii lui Ponta şi nici la Băsescu şi copiii lui, de ieri şi de astăzi, ci la marele partid istoric al României: Partidul Naţional Liberal. O vom face! Cum voi aţi reuşit, prin ani de muncă, de solidaritate, ca Partidul Naţional Liberal şi Răducu Filipescu să conducă la Călăraşi, aşa vom face toţi o Românie în care reprezentanţii noştri să ne reprezinte şi să ne apere ideile în Parlamentul European, să avem o ţară condusă de un preşedinte liberal şi un Guvern condus de un liberal. În 2014, Partidul Naţional Liberal se pregăteşte să conducă singur România! Totul începe duminică, 25 mai. Am încredere în voi! Vă aştept pe toţi, în toată România, la vot, pentru a le preda o lecţie de istorie, de demnitate, de forţă, tuturor celor care care nu ştiu care este cel mai puternic partid din ţară, deşi nu are cel mai mare număr de voturi. Şi acest partid, cel mai puternic din istoria României, acest partid care este cea mai puternică speranţă pentru un viitor mai bun, în Călăraşi şi în toate judeţele din ţară, este partidul nostru, partidul vostru, este Partidul Naţional Liberal. Pe 25 mai, victorie!”, a spus în faţa militanţilor liberali călărăşeni, Crin Antonescu.
La finalul întâlnirii, liderul PNL a făcut poze cu primarii PNL din județul Călărași.

Antonescu si primarii 5

Please enter banners and links.

Monica Ghiorghe

Next Post

Călăraşi: „19th CENTURY FASHION SHOW”

mar mai 20 , 2014
Print 🖨 PDF 📄 eBook 📱Marți, 20.05.2014, a avut loc conferința de promovare a proiectului „19th CENTURY FASHION SHOW” – proiect finanțat prin programul de cooperare transfrontalieră România – Bulgaria 2007 – 2013, cofinanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Lider de proiect este Municipalitatea Glavinitsa, din […]