Copreședinții PNL, din comuna Frumușani, în competiție pentru funcția de primar

Mihail Darie, FrumusaniUniunea Națională pentru Progresul României, filiala Călărași, și-a prezentat candidatul la funcția de primar din comuna Frumușani. Este vorba despre Mihail Darie, viceprimar, membru PNL, care a ales să candideze sub sigla UNPR, la alegerile din 5 iunie. Acesta îl va avea principal contracandidat pe primarul în funcție, Paul Duță, tot membru PNL (fost PDL).

Amândoi sunt copreședinți ai organizației locale, după fuziunea PNL cu PDL.

“Avem mai bine de 7 ani de când lucrăm împreună, încă de la alegerile din 2008, pentru că amândoi am făcut parte din PNL, iar acum dl Mihai Darie s-a decis să se alăture echipei UNPR”, a spus președintele UNPR Călărași, Aurel Niculae.

„De 8 ani m-am alăturat PNL, iar de 4 ani sunt viceprimarul comunei. Am reușit să pornesc multe lucruri începute și neterminate, cum ar fi: stația de apă, care era construită de 7 ani, dar nu funcționa, am pus în funcțiune sala de sport, care nu avea curent electric  și apă, au fost alimentate cu apă instituțiile din comună, inclusiv Primăria, m-am implicat pentru ca localitatea să beneficieze de iluminat public. Mai sunt multe lucruri de construit în cele 6 sate ale comunei și sunt convins că le pot realiza.”, a spus actualul viceprimar al comunei Frumușani.

Mihail Dare este în continuare membru PNL, acesta urmând să treacă la UNPR înainte de alegerile locale.

De menționat că viceprimarul a fost găsit incompatibil de ANI, conform comunicatului emis în 18 martie a.c., pentru că, cităm: „în perioada 07 noiembrie 2013 – 30 iunie 2014, a deținut simultan funcția de viceprimar şi calitatea de membru în cadrul Consiliului de administrație al Școlii gimnaziale nr. 1 Frumușani, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) şi g) din Legea nr. 161/2003″.

Precizăm că raportul de evaluare al ANI nu a rămas definitiv, ceea ce înseamnă că nu este îngrădită participarea acestuia la alegerile locale.

Please enter banners and links.

Next Post

Primăria Călărași organizează concurs pentru posturile de consilieri

mar apr. 12 , 2016
Primăria Municipiului Călăraşi organizează concurs de recrutare în vederea ocupării funcţiei publice de execuție  vacant de  consilier, clasa I, grad profesional  asistent – Compartimentul Dezvoltare Urbană și Protejarea Monumentelor la Direcția Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Călărași  Condiții  cumulative  pentru a participa la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției  publice […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!