Copiii cu dizabilităţi din Călăraşi au fost invitaţi, de ziua lor, la Palatul Parlamentului

vizita ParlamentCopiii care fac parte din Asociația de Sprijin a Copiilor Handicapați Fizic (ASCHF), filiala Călărași, au fost invitați astăzi, 3 decembrie, de deputatul Daniel Florea la Palatul Parlamentului, de Ziua Internațională de Solidaritate cu Persoana cu Handicap.

Florea D 2Aceștia au organizat și o expoziție cu obiectele făcute de ei pentru sărbătorile de iarnă, care au fost cumpărate de parlamentari.

Florea 1„Ca şi anul trecut, de Ziua Internațională de Solidaritate cu Persoana cu Handicap, i-am invitat pe copiii de la ASCHF, filiala Călăraşi să vină la Palatul Parlamentului, pentru a le oferi bucuria să viziteze, din nou, acest loc, dar şi de a organiza o expoziţie cu produsele lucrate de ei. Copiii ne arată de fiecare dată cât de frumoasă este lumea privită prin ochii lor. Le mulţumesc pentru implicare şi sunt fericit dacă le-am adus un strop de bucurie.”

 

Please enter banners and links.

Next Post

În plină acţiune, o autospecială de deszăpezire a luat foc, în comuna Vlad Ţepeş

mie dec. 3 , 2014
Banda transportoare a unei autospeciale de deszăpezire s-a aprins în timp ce vehiculul efectua lucrări de degajare a carosabilului pe un tronson al DN 3 din localitatea Mihai Viteazu. Un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-a deplasat rapid la faţa locului şi a lichidat incendiul.  Potrivit primelor […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!