Condamnat la 11 ani închisoare, pentru trafic de persoane

Poliţiştii de investigaţii criminale şi pentru acţiuni speciale au depus în penitenciar un bărbat din Olteniţa.

La data de 21 februarie a.c. poliţişti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul București – Secția I Penală, pe numele unui tânăr de 29 ani, din Olteniţa.

Cel în cauză, condamnat la 11 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, a fost depus în Penitenciarul Slobozia pentru executarea pedepsei.

Dosar penal pentru conducere fără permis

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele unui tânăr care a fost depistat conducând fără permis.

În noaptea de 20 februarie a.c., poliţiştii postului de poliţie Chirnogi au prins un tânăr din localitate care deşi nu poseda permis şi se afla sub influenţa alcoolului ar fi condus un autoturism pe Raza comunei.

La testatea cu aparatul etilotest acesta a prezentat o concentraţie alcoolică de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru niciun fel de categorie de vehicule, informează Biroul de Presă al IPJ Călărași.

Please enter banners and links.

Next Post

Primarul Gh. Dobre: “Continuăm să punem accentul pe educație și infrastructură, în comuna Modelu!”

joi feb. 23 , 2017
Primarul comunei Modelu, Gheorghe Dobre, are în plan câteva investiții importante, în 2017, atât în ceea ce privește infrastructura, cât și educația. Două grădinițe vor fi renovate, vor continua proiectele de asfaltare drumuri și canalizare, dar are în vederea și îmbunătățirea activității în administrație, prin ocuparea posturilor vacante, care nu […]

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!