Comunicat de presă – cu privire la întâlnirea convocată de prefectul Marian Stoica pe tema desfășurării campaniei electorale și a alegerilor parlamentare

Print Friendly, PDF & Email

Luni, 9 noiembrie, președintele PNL Călărași Dumitru și secretarul general adjunct al filialei, Mihnea Vasiliu, au răspuns pozitiv invitației prefectului Marian Stoica, reprezentantul Guvernului în teritoriu convocând o ședință la sediul instituției, unde a fost făcut un apel la importanța desfășurării unei campanii civilizate, decente, în care să nu existe atacuri la persoană și în care să se promoveze oferta electorală a partidelor.
Partidele responsabile au răspuns prezent întâlnirii convocate de prefectul Marian Stoica, pe tema organizării alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020.
Coaliția PSD-PMP nu a participat!
Salutăm inițiativa Prefecturii Călărași de a organiza o astfel de întâlnire și sperăm ca la următoarele discuții toate partidele să dea dovadă de responsabilitate și să fie prezente.
Totodată, facem și noi un apel către toate formațiunile politice din Călărași de a respecta procesul democratic și de a proteja cetățenii în contextul pandemiei.
Menționăm faptul că în primele zile de campanie electorală ne confruntăm cu fenomenul ruperii afișelor electorale în municipiul Călărași. Vom face sesizări organelor abilitate.

Material publicat la comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași
Executat de: SC AMG MEDIA NEWS SRL
CUI Mandatar 11200025

Please enter banners and links.

Actualitatea de Călăraşi

Next Post

mar nov. 17 , 2020
Ciprian Pandea, candidat PNL pentru Senatul României: ”Faptele sunt de partea mea” Tânărul liberal Ciprian Pandea deschide lista pentru Senatul României a PNL Călărași. Experiența sa în Guvernul României, concretizată cu aprobarea, în perioada 2016-2020, a nu mai puțin de 115 proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală în județul […]